Şimdi Ara

DÜNYANIN EN KALİTELİ ÇOK FONKSİYONLU YAZICISINI İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatı ne olursa olsun..Piyasada daha iyisi olmasın..Ciddi anlamda kesenin ağzını açmak istiyorum...

Cidden önerilerinizi degerlendirecegim...

• Xerox ColorQube 9303 Color Multifunction Printer

http://www.digitally.com/copiers/Xerox/Xerox_ColorQube_9303_Copier.html

http://www.office.xerox.com/latest/Q93BR-02U.PDF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civalı sokak lambası -- 28 Kasım 2011; 23:08:05 >
  • Xerox ColorQube 9303 Multifunction List Price: $28,346.00
    Our Price: $21,746.00
    Süpermiş.
  • El insaf..

Yokmu şöyle 500-600 tl arası bişey
  • Komik değil.
  • almışken iyisini al kardeş, pişman olursun sonra. nakit 20.000$' a getirtebilirim istersen.
    not:8.000$ kadar da kargo ve gümrük parası var. unutmadan söyleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civalı sokak lambası -- 29 Kasım 2011; 15:00:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KüçükPrens

Komik değil.

Biraz fazla değil mi sence de..Araba parası..Bukadar olabileceğini tahmin etmemiştim sadece..Bunu yazmak için girdin yani konuya...
  • quote:

Biraz fazla değil mi sence de..Araba parası..Bukadar olabileceğini tahmin etmemiştim sadece..Bunu yazmak için girdin yani konuya...

fazlalık azlık çokluk izafi kavramlar malum. DÜNYANIN EN KALİTELİ ÇOK FONKSİYONLU YAZICISI heralde öyle 3 kuruşluk bir yazıcı olamazdı. 500-600 tl ye daha iyisi olmayan dünyanın en kaliteli yazıcısını bulursanız beni de haberdar edin. fiyatı ne olursa olsun demiyorum dikkat ederseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: civalı sokak lambası

quote:

fazlalık azlık çokluk izafi kavramlar malum. DÜNYANIN EN KALİTELİ ÇOK FONKSİYONLU YAZICISI heralde öyle 3 kuruşluk bir yazıcı olamazdı. 500-600 tl ye daha iyisi olmayan dünyanın en kaliteli yazıcısını bulursanız beni de haberdar edin. fiyatı ne olursa olsun demiyorum dikkat ederseniz.

Aylardır şöyle emin olabileceğim herşeyiyle hem kaliteli hem de ekonomik çok fonksiyonlu yazıcı arıyorum..Yani bilen yol gösteren de yok ..Açıkçası çaresizlikten açtım bu başlığı..Ev kullanıcısıyım...İlk kez bir arkadaş bugün hp 8500 tavsiyesi'nde bulundu..Siz ne dersiniz.?

• ne kadar sıklıkta ne tür çıktılar alacaksınız? fax olmalı mı?
  • quote:

ne kadar sıklıkta ne tür çıktılar alacaksınız? fax olmalı mı?

Evet fax istiyorum..Ayda en fazla siyah beyaz 100-200 sayfa çıktı alırım..Genelde yatar yani...Ama nedense kaliteli ve çok fonksiyonlu teknolojisi kolay eskimeyecek bişe arıyorum...
  • quote:

Ayda en fazla siyah beyaz 100-200 sayfa çıktı alırım

renkli baskı yapması önemli değil mi yani?
  • quote:

quote:

Ayda en fazla siyah beyaz 100-200 sayfa çıktı alırım

renkli baskı yapması önemli değil mi yani?

Önemli tabiki..İlla ki lazım olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmedyücel -- 29 Kasım 2011; 16:55:29 >
  • Epson Stylus Photo PX820FWD veya Epson Stylus Photo PX830FWD ikisi de aynı yazıcıdır.
    http://www.epson.com.tr/nbsp/Yaz-c-lar-ve-Hepsi-Bir-Arada-Urunler/Epson-Stylus-Photo-PX820FWD;jsessionid=1F3BD0B5AB0804AE65E7E947EE936774.acc6-new

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civalı sokak lambası -- 30 Kasım 2011; 20:54:44 >
  • Epson Stylus Photo PX820FWD önerisine bende sonuna kadar katılıyorum.EW de bugün baktım 630tl. EW'nin %25 indirim günlerini bekliyorum.indirim farkıyla sürekli besleme sistemi için para arttırmışda olucam.Fonksiyonellik açısından herşeyi olan bir yazıcı sana tavsiye edileni şahsen tercih etmem.Karar sizin.
    Bence bu kafi bir yazıcıdır.Hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydonnoz

Epson Stylus Photo PX820FWD önerisine bende sonuna kadar katılıyorum.EW de bugün baktım 630tl. EW'nin %25 indirim günlerini bekliyorum.indirim farkıyla sürekli besleme sistemi için para arttırmışda olucam.Fonksiyonellik açısından herşeyi olan bir yazıcı sana tavsiye edileni şahsen tercih etmem.Karar sizin.
    Bence bu kafi bir yazıcıdır.Hayırlısı olsun.

EW daha önce duymadım...Bir site veya alışveriş ismi mi...?
  • EW = electroworld. Px820 evet çok kaliteli bir cihaz hatta en iyilerden birisi. Ancak arkadsiniz Hp 8500 tavsiye ettigine gore foograftan cok dokuman ciktisi aliyorsunuz yada arkadsiniz birsey bilmiyor. Eger dokuman ciktisi icin alicaksaniz Epsonun yeni cikafttigi Workforce 4535DWF modelini dusunun derim kalite olarak 820ye esdegerdir. Ve makinada dubleks baski,tarama,fotokopi + pc fax alim gonderim var. Ve orjinal kartuslariyla 2400 sayfa siyah 2000er sayfa renkli cikti alabiliyorsunuz. Orj. Kartus fiyatlafida uygun 89 tl. 8500deki gbi kafa degisimi yok sadece 50000 sayfada bir atik unitesi degistireceksiniz bunun fiyatida ortalama 50-75 tl arasi.
  • Yazıcıların teknolojisi işletim sistemine bağlı olarak değişebilir. Ben de sorunsuz çalışan HP yazıcı vardı. Xp zamanından kalma. Üzerinde fax olmamasına rağmen daha hala modern sayılacak türden bir yazıcıydı
    Yazıcı+ tarayıcılı. Windows 7 de çalışmadı. O sebeple gittim Canon Mx 340 aldım gecen yıl.
  • Selamlar
    ayda 100-200 sayfa çıktı alıcam diyorsan aşağıdakilerden birini seçebilirsin

Hp J4500 - yazıcı tarayıcı fotokopi fax mürekkepli fiyatı 200 tl civarında geziyor.Kartuşlarını doldurtabilirsin.
    Epson BX305F fiyatı 180 tl civarında hp ile aynı özellikte dolum için dolan kartuş kullanman gerekiyor.

yok bana wifide olsun dokunmatik olsun e-printi fln olsun dersen de hp 6500a ve üstünü alabilirsin.bana göre 6500a senin işini fazlasıyla görür...
    vatan bilgisayarda hp kartuşlarda %30 indirim var yanlış görmediysem orjinal takılacam dersen bir sette kartuş alırsın uzun süre kullanırsın.

Hadi kolay gelsin
  • Epson bx620fw öneririm, 69 tl siyah kartuşu ile 1000 sayfa baskı alabilirsin %5 yoğunlukta.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.