Şimdi Ara

DÜNYANIN EN LEŞİ:SOLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Solari > Valverde gördük 2 maçtır eziyor real madrid bizi Kalite farkı ile kazandık.

Hele şu maç için en son suç bulunacak adam Solari olabilir kaç tane gol kaçırdı real stegenin kurtardıkları dışında
  • Sezon sonu gelse de çöpten kurtulsak, lan kabız 2-0 a kadar baleyi sokmadı resmen.Marcelo da net anasına sövmüş belli ki oynatmıyor.Bu salakları da başımıza bulup getiren perezin de yedi ceddine...
  • Bu adamin ne isi var Real Madrid gibi bi takimda ya! Akil tutulmasi resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncular gol atamıyorsa solari ne yapsın?
  • ajax bitiri i olsa ikinci dortmund vakasi yasanir demistim daha beteri oldu kendi evimizde...

• Reale 3 tane top class hücüm oyuncusu lazım , belki sadece vinicus 11e yazılır ama bence onun için de çok erken daha 1-2 sene lazım üst düzey seviyelere gelmesi için.Cavani,auba gibi bir santrafor ve hazard,Neymar gibi bir açık oyuncusu lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Çare Sarri
    Yav ne Sarri'si boş beleş adam? Chelsea'de Napoli'de ne kazandı arkadaş bu adam bu kadar övülüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Yav ne Sarri'si boş beleş adam? Chelsea'de Napoli'de ne kazandı arkadaş bu adam bu kadar övülüyor?

Alıntıları Göster
    Bunu yazdığımda Sarri daha 6-0 fark yememişti yalnız.Şuanki duruma göre diyorsun bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Bunu yazdığımda Sarri daha 6-0 fark yememişti yalnız.Şuanki duruma göre diyorsun bunu.

Alıntıları Göster
    Eski mesajlarımı nasıl bulurum bilmiyorum ama daha chelsea 'ye gelmeden önce demistim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.