Şimdi Ara

Dünyanın en pahalı şehirleri sıralaması açıklandı: İstanbul ucuzluyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • izdiham peyzajındaki mahallende evin önüne kazık vurarak düzenledim, arabanın vergilerini ödesende özel paralıya buyurun.
  • Tunus'u yazdım motlarımın arasına ..

• Diğer metropoller İstanbul kadar kalabalık olmadığından daha ucuzdur. 2. metropol Ankara'da 5 milyon kişi var ancak hayat pahalılığını sadece nüfusa bağlayamayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi personalcomputer -- 23 Ağustos 2016; 13:06:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gözüm moskovayi aradı listede. zira en ucuz kahve 10 dolar civariydı 4 yıl önce

• İletişim, ulaşım, enerji, ısınma ve barınma fiyatları ülkemizde yüksek. Market harcamaları cep yakıyor. Markete haftada 3-4 defa giriyorum 50-60 gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Aracı

Ucuzlar tabii Türkiye batıyorcular gelir birazdan.

Türkiye Süper milli gelir onbin dolarcı da gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drakoid

Ucuzlar tabi...Turk Lirasi deger kaybediyor.

Zamanında bir cumhurbaşkanı ile başbakan tartıştı diye Türklirası %1000 değer kaybetmişti.
    Darbe girişimi yaşadık %18 çok mu? Başımızda beladan bol bişey yok.1 senede ülkede lmayan kalmadı.%18 değer kaybetmiş para.hala siyaset yapıyorsunuz.

Herkes geçinemiyorum diye ağlıyor.Ama bakıyorum herkesin cebinde 2-3 bin tl lik telefonlar.1300 tl maaş alan adam türksel den ordan burdan taksitle 2-3 bin tl ye telefopn alıyor.sonra geçinemiyoruz.

Kaç para maaş alıyorsunda geçinemiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Aracı

Ucuzlar tabii Türkiye batıyorcular gelir birazdan.

Türkiye Süper milli gelir onbin dolarcı da gelmiş.

Sandığın gibi birisi değilim dolar ve altın düşüş trendine girdi. Bu ülkede atılan bir kitapçık yüzünden yaşadıklarımızı ne çabuk unuttunuz. Evet herkes daha iyisi olsun istiyor. Ancak muhalefet ahcılık vahcılık gibi yıkıcı şekilde değil, mantıklı ve makul önerilerle yapıcı yapıldığında mantıklı olur.
  • İstanbul mu pahalı? Toronto da 40 metrekare stüdyoda yaşıyorum downtown da diye 1550 dolar kira çıkıyor her ay. İstanbul'da o fiyata 2+1 tutabilinir diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: InCroyable

İstanbul mu pahalı? Toronto da 40 metrekare stüdyoda yaşıyorum downtown da diye 1550 dolar kira çıkıyor her ay. İstanbul'da o fiyata 2+1 tutabilinir diye düşünüyorum

Gelirlerin arasında uçurum olan 2ülke için konuşuyor isek 1550 dolar kira bizde 5bin tl yapıyor demek maaşınız minimum 10bin tl.

Bizde 10bin tl alan kesim parmakla gösterilir sizin orda standrt ücrettir. Geliri yüksek ülkelerde hayatta pahalı ama halkı kendi ihityacını karışılayıp kişisel zevklerinide yapabiliyor tatil gibi sinema tiyatro gibi. Maalesef ülkemizde oturduğu şehirden en yakındaki diğer şehre gidemeyecek durumda insanlar var. Hadi onu geçtim İstanbul da oturup İstanbulu gezememiş insanlar bilenvar

• quote:

Orijinalden alıntı: TheStarBox

quote:

Orijinalden alıntı: Drakoid

Ucuzlar tabi...Turk Lirasi deger kaybediyor.

Zamanında bir cumhurbaşkanı ile başbakan tartıştı diye Türklirası %1000 değer kaybetmişti.
    Darbe girişimi yaşadık %18 çok mu? Başımızda beladan bol bişey yok.1 senede ülkede lmayan kalmadı.%18 değer kaybetmiş para.hala siyaset yapıyorsunuz.

Herkes geçinemiyorum diye ağlıyor.Ama bakıyorum herkesin cebinde 2-3 bin tl lik telefonlar.1300 tl maaş alan adam türksel den ordan burdan taksitle 2-3 bin tl ye telefopn alıyor.sonra geçinemiyoruz.

Kaç para maaş alıyorsunda geçinemiyorsun?

Tabi zamanında tansu bacımız da 1gecede tl yi yerin dibine sokmuştu.

Zamanında başbakanlık önünde yazar kasa atanlar şimdi1km yanına gelemiyor korumalar dan. Şimdi durum ozamandan farksız ama yalandan kağıt üzerinde dönen bir sözde refah var. Tüketerek dönen bir çark dışardan gelen mechul para girişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 24 Ağustos 2016; 10:20:24 >

• yaşam olarak tabi ucuz olur sen 75 kuruşa hergün lavaş yersen geçinirsin
  • san francisco'ya gideceğim mezun olunca.
  • İstanbul ucuzlamıyor tam aksine daha da pahalı olmaya devam ediyor. Ev kirası olmuş 1200 TL asgari ücret 1300 TL neresi ucuz. Ev alayım desen 300 bin TL araba alayım desen 20 bin TL İş yeri açayım kendi işimi yapayım desen en az 50 bin TL

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.