Şimdi Ara

Dünyanın en popüler 5 tablet markasında sıralama belli oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefon konusu tartışılır da tablet söz konusu olunca Apple farkı çok açmış durumda yalan yok. Ürünleri gerçekten güzel.

Türkiye'de bariz ulaşılmaz durumdalar o da biraz kafa karıştırıcı sadece.

ABD başlangıç fiyatı 999 dolar olan ürünün Türkiye başlangıç fiyatı 11.999 TL x12 etkisi sonrası alabilen alsın.

• Satiş politikasinin verdigi marka algisi yüzünden siralama gayet makul görünüyor. bende testler sonucu ortaya cikan siralama snamiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortada rakip yok ki :) Apple ve diğerleri desek daha uygun olur...

• İpad 8. nesil ile aynı paraya satılan s6 lite lte aldım. Cihazda hayalet ekran sorunu var teknik servis hatayı kabul etmiyor. Hakem heyetine başvurdum bilirkişi rapor düzenlemiş hayalet ekran amoledlerde olurmuş lcd ekranda görülmezmiş. Hıyar herif zahmet edip bi açıp baksaydın cihaza. Mahkemeye itiraz işiyle uğraşıyorum. Ipad ile aynı parayı verip saçma sapan bir tablet aldığımamı yanayım, arızayı görmedim diyen iş bilmez hıyarlaramı kızayım bilemedim.

• oralet82 O kullanıcısına yanıt

hocam tabiki cihazı kusurlu olması ve teknik servisin kusurunu kabul etmemesi çok saçma bir durum ama ipad 8 ile tab s6 lite arasında ciddi fiyat farkı var denk cihazlar değiller.

• komenyus123 kullanıcısına yanıt

Bendeki cihaz LTE versiyonu. 2.900 tl ye aldım ipad 8. nesil wifi ile fiyatı aynıydı o yüzden öyle yazdım hocam. S6 lite modelini bir çok mağazada denedim hepsinde aynı sorun var samsung kabul etmiyor ama modelde kullanılan panel kesinlikle kusurlu

Dünyanın en popüler 5 tablet markasında sıralama belli oldu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.