Şimdi Ara

Dünyanın en popüler Android akıllı telefonu belli oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yani android kullanıcıların ortalaması fakir

ayrıca samsung tek, çinliler ve çin yerlisi amerika millisi apple hepiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stableRevulation -- 25 Kasım 2022; 23:5:39 >
  • batuhan.mert kullanıcısına yanıt
    Kardeşim benim bahsettiğim sadece güvenlik güncellemesinden farklı. Güvenlik güncellemesi önemli fakat konu ondan farklı maalesef
    Ör: Elinizdeki cihaz s7. En son aldığı yazılımın android 8 olması lazım. Kendisiyle aynı dönemde çıkan cihaz 6s-7. İkisi de karanlık mod özelliğini aldı. Biliyorsun ki uzunca bir süredir mobil sektörde kayda değer tek değişim karanlık mod ve s7 bunu kutudan çıktığı haliyle desteklemiyor.
    Başka bir örnek S3 ve 4-4s. Kendi dönemlerinde yazılım olarak büyük bir yenilik diyebileceğimiz Material Design özelliğini S3 alırken 4 aldı, 4s uzunca bir süre üstüne koyarak devam etti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Artık Samsungta orta segment(A serisi özellikle) bile 5 yıllık güncelleme alacak.Bu bile iyi bir şey tabi bu strateji de apple katkısı çok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkhair kullanıcısına yanıt

İyi de birkaç sene daha güncelleme alacağım diye aynı kulvardaki Android'e göre baştan 2 kat fazla para ödüyorsun orasını da atlamamak lazım.

Amerikadaki gibi aynı fiyata satılsalar tamam diyeceğim, ama Türkiye'de Apple ürünleri rakiplerine göre gereksiz pahalı satılıyor.

Bir de şu nokta hep göz ardı ediliyor Android güncelleme almasa bile yıllarca sorunsuz kullanılıyor, yan cihaz olarak 7 senelik S6 edge plus var,

7.0'dan sonra güncelleme almadı ama mağazada açamadığı yazılım yok. Evde güncelleme desteği biten Ipad 4'e ise youtube uygulaması bile kuramıyorum.

Bu cihazı kurtarmanın bir yolu yok, sorunsuz arızasız cihazı anneme verdim ancak firma end of life oldu at çöpe diyor. (Yine de Ipad pro 5th gen kullanıyorum, Apple bu konuda rakipsiz)

Güncel Samsung amiral gemisi cihazlar ise 4 sene Android sürümü 5 sene güvenlik güncellemesi alacak, güncelleme desteği bittikten sonra da en az 5-6 sene

o sürümde zaten tüm uygulamalar kullanılabilecek. Bir telefonu da 10 sene zaten kullanan yok, kısacası fazlasıyla yeterli.

Custom rom olaylarına hiç girmedim bile.

• iSheep değilim kusursuz şekilde cihazları kullanmayı seviyorum uygulama durduruldu , pastel boya efektleri , instagramda 5fps video ve çöp kalitesinde içerik paylaşma vs yapmak istemiyorum nickinle uyumlu bir yorum yapmışsın tebrikler bir daha yorum yaparken dikkatli yorum yap

• iphone da ayağa düştü ya ... insanların özgürlüğünü bu kadar kısıtlayan bir telefona nasıl düşkün olunabilir anlamak mümkün değil.

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

neden alındın ki senin yorumunu cevaplamamışken bile:d ayrıca 2022 yılındayız keko gibi koca koca harflerle aralara rakamlar sıkıştırarak oluşturulan nickler kullanmıyorum en azından ;)

• Aynen abicim aynen böyle cevap veremezsin kalırsın

• iPhone sevmiyorum, hatta nefret ediyorum. Fakat, istediği kadar amiral gemisi model olsun bir Android telefona 10.000 TL den daha yukarı verilmez. Aslında, telefon denen cihaza bile 10.000 gibi rakamlar vermek en başından saçma. Zoraki 10.000 TL üzeri bir telefon alınacaksa da en mantıklı olanı ikinci el dahi olsa bir iPhone almak olur. Çünkü, günümüzde likidite her şeyden önemli ve iPhone telefonların likiditesi gayet iyi. Android telefonlarda ikinci el değerini koruma diye bir kavram dahi yok.

IOS işletim sistemi ve iPhone'dan nefret ettiğimi tekrar belirtmek isterim ama bir Android telefona da 10.000 TL vermem arkadaş. Vereni de ne yaptın sen diye eleştiririm. O parayı öderken insanın vicdanı sızlar, eli titrer.

Bir cihaz alırken sadece likiditesi yüksek olması değil, uzun ömürlü olmasıda bir faktör. 10.000 TL üzerine çıkınca Andorid amiral gemisi cihazların cazibesi kalmıyor.

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

ne ağladın ya:d söylediklerim çok dokunduysa demek ki

• Toplum her fırsatta kayga eder hale geldi, maç olur kavga, tartışma olur kavga! Yahu teknoloji sitesinde bile "iPhone kötü Samsung iyi, yok iOS iyi Android kötü" diye diye birbirinize etmediğiniz hakaret kalmamış, bi kendinize gelin artık insan olun, medeni olun be yeter be!

• Virtual Reality kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın ama 10 bin liraya bırak iphone'u, android tarafında bile 3 5 cihaz haricinde adam gibi cihaz bulamazsınız. Eskiden xiaomi, oneplus gibi telefonlara imei attırıp daha uyguna alabiliyorduk, şimdi o da yok.

Bunlara ek olarak isteyen istediğini alır, kimsenin kimseye android ya da iphone aldı diye enayi demeye, laf atmaya vs. hakkı yok. İphone kullanabilmek için apple ekosistemine sahip olmayı da unutmamak lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lexco kullanıcısına yanıt

10.000 lira demedim, 10.000 lira üzeri verilmez dedim. 10.000 üzerinde bütçe ayrıldıysa telefonun özelliklerinden ziyade akıl yoluyla hareket edilmeli. İkinci el iPhone veya iPhone 11 daha akıllıca olur. Para kolay kazanılmıyor. Temel ihtiyaç olan telefon, Türkiye'de lüks eşya kategorisindeymiş gibi vergilendiriliyor. Dolayısıyla, günümüzde bir telefonun uzun ömürlü olması, likiditesi ve ikinci el değerini koruması her şeyden daha önemli.

• Samsung'un herhangi bir telefonuna para verenin kendisine en ufak saygısı yoktur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.