Şimdi Ara

Dünyanın En underrated futbolcusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: martax32

şöyle bi konuda dahi rahat yok mu birader her tarafta bi sidik yarışı... Hayatınızın tek gayesi bi yerden laf sokmak olmuş bu kindarlıkla nasıl rahat nefes alıyosunuz siz ? hayat böyle daha mı yaşanılabilir ?
    Olmm sen niye kafana takıyosun uyandırdım hayal dünyasında yaşayan arkadasını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navas,wijnaldum,matip aklıma gelenler. Navas yıllarca yedek muamelesi gördü

• quote:

Orijinalden alıntı: Afonso54

Bu mesaj silindi.
    Evet uyandırmaya yetmez futbol bilgin cahillikten kör olmuş sneijderin getirini götürünü yapar melonun ayakkabılarını taşır hadi abicim ya tek basarası gol krallıgı olan adam lol diagne > alex

• Marc overmans , sağ ayaklı ama sol ayağıni da iyi kullanır sol kanatta oynar ve durmaları , anı hizlanmalari , güdümlü pasları , şutları vs , topla en hızlı futbolcudur, en iyi 10 numara dediğinizden daha tekniktir. Fatih Terim'in en beğendiği oyuncu Kaka olarak bilenler yanlış biliyordur, en beğendiği oyuncu overmans di.

• quote:

Orijinalden alıntı: Afonso54

Bu mesaj silindi.
    hocam diagnenin tr istatistikleri de en az alex kadar iyi ondan neden bahsetmiyorsunuz
  • yusei kullanıcısına yanıt
    Herkes kendine göre underrated futbolcuyu yazıyor ben Alex yazdım bütün Galatasaraylı arkadaşlar saldırıya geçti sıkıntı nedir ? Size göre öyle olmayabilir bize göre böyle kardeşim

• N'golo Kante.

Plase Keylor Navas.

• Kesinlikle Keylor Navas listeye girer. Di Maria da aynı şekilde RM'de hak ettiği değeri göremediler. Alex denmiş, Alex döneminde çocuktum ondan duygusal bağ kurmuştuk. Takımla taraftarla müthiş uyumunu, liderliğini, klasik 10 numara olan akıl dolu futbolunu, müthiş asistlerini, gollerini hatırlıyorum. Bence müthiş bir yıldızdı FB için ve diğer futbolcular gibi itici değildi. GS, BJK, TS gibi diğer taraftarların bile sevebileceği türden karakterli bir adamdı. Futbolu lokal olarak değerlendirirsek büyük yıldız ama Avrupa çapında bir başarısı yoktu ve Avrupa standartlarında hatta ligimizde yavaş oyunculardandı. Sir Aykut Kocaman tarafından sevilmemesinin sebebi de koşmamasıydı. Bu arada zaten koşsa Real Madrid'de oynardı.

• Abi underrated terimi hala ülkemizde tam anlaşılmıyor overratedın her anlamda tam tersine underrated denir.

Chelsea'nin as stoperini veya Psg'nin saha içi liderini underrated olarak değerlendiremezsiniz.

Underrated dediğin zaman onun kralı Antonio Di Natale'dir. Kariyer sonuna gelmiş Joaquín'de örnek gösterilebilir.

Sizin yorumlama stilinizle bakacak olursak net bir şekilde Koke.
  • Kilo Moana kullanıcısına yanıt
    Bence yanlış bir mantık o oyuncu hak ettiği övgüyü almıyorsa denebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeQiu -- 11 Eylül 2019; 0:53:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeQiu

Bence yanlış bir mantık o oyuncu hak ettiği övgüyü almıyorsa denebilir.
    Hocam Di Maria'nın imajı sebebiyle Real Madrid'de tutunamadığını bizim forumda biz keşfetmedik. Bütün dünyada futbol piyasasının her unsurunun hakim olduğu bir durum.

Ki bu adam Psg'nin gayri resmi kaptanı. Yani o övgüyü alıyor.

İngilizler bu terimi hak ettiği takımdan çok daha düşük takımlarda oynayan maaşları düşük futbolcular için kullanırlar eğer futbol piyasasında kullanacaklarsa.

Ama forumdaki arkadaşların bakış açısıyla yine Di Maria Azp. örnekleri çok uygun değil. Koke, Napoli'deyken Jorginho, City'de Mahrez daha doğru örnekler.
  • Sadio mane

• En underrated oyuncu Tugay Kerimoğludur. Sözde yorumcular ekranda Emreyi övücez diye tr tarihinde bu yaşta böyle oynayan oyuncu yok, 30 yaşında futbolu bırakıyorlar falan filan diyorlar.
    Dikkat ettim bi tane kazmanın bile aklına Tugay gelmiyor. Adam o yaşlarda İngiltere de İskoçya da yardırıyordu. Jubilesini de hatırlayanlar bilir ingilizler nasıl hayran adama. Ama burda adamı hatırlayan yok yazık.

• Adam Alex De Souza yazmış.

Alex'i yermek için yazmıyorum , adam Türkiye'de oynadığı futbolla takdir görmüş zaten.
    Daha da abartmak için fanatik fenerli olmak lazım.
    Dünya futbolunu kastediyorsa orası başka.
    Ama diğer taraftan Alex hiç büyük takımda oynamadı ki , overrated yada underrated olsun.

• Gareth Bale,Angel Di Maria
  • Kevin Gameiro derim ben.Griezmann'dan Benzema'dan ve bilumum fransa milli takım forvetlerinin tamamından daha kaliteli olduğunu ama bir türlü

hakettiği değeri göremediğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAYOKAN84 -- 17 Eylül 2019; 9:23:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.