Ben de Google'da ararken bi sitede buldum. Doğruluğundan emin diilim.
İste o efsana isim:
Adolph Blaine Charles David Earl Frederick Gerald Hubert Irvin John Kenneth Lloyd Martin Nero Oliver Paul Quincy Randolph Sherman Thomas Uncas Victor William Xerxes Yancy Zeus Wolfeschlegelsteinhausenbergerdorff
quote:
Orjinalden alıntı: knight-manyak
İste o efsana isim:
Adolph Blaine Charles David Earl Frederick Gerald Hubert Irvin John Kenneth Lloyd Martin Nero Oliver Paul Quincy Randolph Sherman Thomas Uncas Victor William Xerxes Yancy Zeus Wolfeschlegelsteinhausenbergerdorff
Bu tek isim demi Paragraf mübarek. Ama doğru olduğunu pek sanmıyorum.
Ve işte bir de güvenilir kaynak. Haber7.com' dan alıntıdır.
Aranızda çekoslavakyalı var mı ? yoksa çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdanmısınız
quote:
Orjinalden alıntı: mOnstEr.ay
Aranızda çekoslavakyalı var mı ? yoksa çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdanmısınız
puhe
quote:
Orjinalden alıntı: knight-manyak
İste o efsana isim:
kaç kişi bunlar yaa
Adolph Blaine Charles David Earl Frederick Gerald Hubert Irvin John Kenneth Lloyd Martin Nero Oliver Paul Quincy Randolph Sherman Thomas Uncas Victor William Xerxes Yancy Zeus Wolfeschlegelsteinhausenbergerdorff burda mı?
adam acaba isimlerinin hepsini hatırlıyabilio mu
Jimmy Humu Humu Luku Luku Apua
nufus kağıdını yorgan olarak da kullanabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme