Kendi çabası ile milyonerlikten milyarderliğe çıktı. He neredeyse sıfıra vuruyordu son anda kurtardı. |
Dünyanın en zengin adamı nasıl yaşıyor? İşte Elon Musk'ın küçük evinden fotoğraf (2. sayfa)
-
-
Dh ve küreselcilerin reklamlarına hoşşş geldiniz.
-
Adgdhdjdndhjsndjd
Bu adam sayesindedir belki ölmeden önce uzay çağının ilk kırıntılarını görebileceğiz.
Steve jobsun yaptığı ile bu adamın yaptıkları arasında dünya fark var.
Biri başkalarının yaptıklarını iyi pazarlayıp zengin olmuş.
Diğeri parasını insanlığın çağ atlaması için harcıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 9 Ağustos 2023; 7:13:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elon Musk'a tospağa mı dedin?
Sen anlat bakalım bu dünya için neler yaptın, neler keşfettin, nelerle uğraşıyorsun. Ne gibi katkıların var anlat dinliyorum :)
-
-
Bu adam şirketokrasinin vitrin yüzü, bir proje.
-
EE annesi evi yok arkadaşlarının yanında kalıyor demişti...
-
ortada orjinal hiç bir proje yok !
herkesin yapmaya çalıştığı proje işleri güzelce pazarlama yapıyor.
-
bu dünya için hiçbir şey yapmıyorum yapmaya değer bir şey yok çünkü her şey yapılmış halde gelmiş... + tospağaya hakaret ettim kusura bakmayın buna söylenek bir mahluk ismi yok... bu ve bunun gibi dünyaya dost görünen tipler insanlığın en büyük düşmanı bunun uzantısı ve bunun türevi insan görünümlüleri mümkün mertebe elimine etmek gerek...
-
Valla benim prefabrik ev gibi
-
Düşün biz bile GÖSTERİŞİN İSRAFI olmaz diyorsak onların yaşantısı allah bilir nasıldır:Dasdafg
-
-
Aklıma ilk PayPal icadı gelmişti benim de. Öyle beleşe konan boş bir adam değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Afrikada ailesinin madeni filan yok.elin gavuru madeni bunlarami birakir.zeki bı çocuk. Para baronu denilen rakicifelir ailesinin görünen yüzü, maskesi.Yaptığı tutarsızlıklarinin sebebi zekiliginden değil bı avuç özgür bırakıldığı alanda at kosturmasindandir. Mülkiyetsiz toplum projesinin ve tek dünya devletinin başkanı olmayı planlıyor. Star linkle tam kölelik,X projesiyle herşeyin uygulaması denilen Çin'deki wechat benzeri alsat ve el yüz taraması yapılan uygulama peşinde. öncesindede paypal ve şimdiki Tesla tamamen pr çalışması. Bu zuppenin bı kararı diğerine uymaz sacmalarken bu herife oykunmek cahilliğin nirvanasidir. Arkasında ABD istihbaratı olduğu açık olan biri. Biten para sisteminden sonraki kurtarıcı Mesih olma iddiaları da ayrıca var,,,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu adama en çok uyan kelimelerden birisinin bu olduğunu veya bahsi geçen terimin manasını en iyi karşılayacak kimse olduğunu düşünüyorum: "Overrated".
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok fazla komplo teorisi yazılmış. Sonradan görme olmadığı için şatafatın onun için çok anlam ifade etmediğini düşünüyorum. Az çatlaktır ama tarzını beğeniyorum.
-
Gene gelmiş ergenler acaip acaip yorumlar yapıyor.
Adam Pensilyanya üniversitesinde ekonomi ve fizik üzerine yüksek lisans yapıyor, sonra Stanford'a giriyor. 1995 Zip2 diye yarattıkları bir programı 1999 da Compaq firmasına 307 milyon dolara satıyor. Sonra X.com u kuruyor 1999 da, PAyPal'ı ebay'e 1,5 milyar dolara satıyor.
Space X ve Tesla'yı kuruyor. vs...
Hala liseyi zor bitirmiş bebeler konuşuyor.
-
Yok küçük evde kalıyormuş bilmem ne :)
-
bu ev onun değil karısının tercihi!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X