Şimdi Ara

dunyanın neresinde hangi uyduyu izleyebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    oncelikle donanımhaber i kuran arkadaslara teşekkurler.aradığım herseyi bulabiliyorum.tarafsız yayınına devam etmesi dileklerimle
    benim sorunum
    ben denizciyim akdenizde ve kardenizde digital alıcı ile turksat dan hotbirdden tv izliyebiliyoruz.kanarya adalarını gectiğimizde tv i kapatmak zorunda kalıyoruz.acık denizlerde çalışan gemilerde nete bağlanmak genelde imkansız yada çok pahalı.netten bilgi edinmek imkansız
    dunyanın neresinde olursak olalım enlem boylam girerek hangi uyduların kapsamında oldugumuzu gösteren bir program varmı varsa nerden indire biliriz.
    teşekkurler

• avrupadan uzaklaştıkça izlenebilecek uydu sayısı da az olur,

lyngsat veya satcodx'te gerekli bilgileri ve uyduların yayın yaptığı kapsama haritalarına ulaşabilirsin. kanarya adalarında bildiği kadarıyla hispasat uydusu yayınları alınabiliyor. africaya yayın yapan afristar uydusunun da alınabileceğini düşünüyorum. karadenizde ise türksat, hotbird, sirius uyduları izlenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sgerrard -- 15 Ekim 2006; 23:11:38 >
  • saol yardımın için beniim aradıgım program enlem boylam girerek yada location belirterek vb hangi uyduları izleyebileceğimi gösterecek boyle bişey oldugunu duydum forumlarda google aradım ancak bulamadım
  • @sgerrard Dostum ne ilgisi var Uydu yayınlari sadece avrupa icin gecerli degildir.
    dünyanın cevresinde 100lerce uydu var

aslinda bu iş mantik işi , en iyisi dostum sen bitane satfinder cihazi al (kolaylik icin)

birde nerde hangi uydu var onu gösteren bi resim vardi bulursam buraya ekliycem. ona görede hangi uyduyu izlemen gerektigine karar verirsin rahatca
  • dostum buldum bak işte resim bu
    birde şu link işine yarayabilirhttp://satlex.de/de/azel_calc.html

not: resim ufaldi onun icin linkten bakarsan ayrintili görebilrsin
    https://store.donanimhaber.com/f4/d6/84/f4d684f4d29451bc44d4113ef876167e.jpg

dunyanın neresinde hangi uyduyu izleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 16 Ekim 2006; 2:33:17 >

• SatcoDX programını kullanabilirsin.
    Bu program ile dünyadaki bütün uyduların frekans listesini alabilirsin, kaydedebilirsin, çıktı olarak alabilirsin,digital receiverın uyumlu ise programdaki frekans listesini cihazına yükleyebilirsin ve elle frekans girmene gerek kalmaz.
    Bulunduğun yerin konumunu ve çanağın çapını programa girerek o konumdan çekebilecek uyduları listeleyebilir. Falan filan çok kapsamlı bir program işte.

http://www.tele-satellite.com/cd/0608/Setup0608.exe
    3442FFAA2E85FC1539812FG7B3EDE540 ---> 31.12.2040 yılına kadar.
  • CEVAP YAZAN ARKADASLARA TESSEKKUR DOUBLEDRAGONUN ONERDİĞİ PROGRAM BENİM ARADIĞIM PROGRAMDI.PROGRAMDA YOK YOK
    TESSEKKURLER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.