Şimdi Ara

DÜNYAYA BİR DAHA BÖYLE DİZİ GELMEZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İstedigin kadar bi tarafini yirt overrated geldi overrated gidecek o senin cop dedigin game of thrones u gordukten sonra ciddiye almiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aurosonic

İstedigin kadar bi tarafini yirt overrated geldi overrated gidecek o senin cop dedigin game of thrones u gordukten sonra ciddiye almiyorum.
    got izleyen birini ciddiye alamıyorum keşke başta deseydin çöp fantezim var diye adam overratedin kralını izliyor haberi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • getugly99 kullanıcısına yanıt
    Çarpilirsin. Dunya listesinde birinci sirada olan bir dizinin senin gibi ergenin overrated demesiyle olmuyor bu işler :))

• quote:

Orijinalden alıntı: aurosonic

Çarpilirsin. Dunya listesinde birinci sirada olan bir dizinin senin gibi ergenin overrated demesiyle olmuyor bu işler :))
    Enes Basur da Türkiye Youtube'da zirvede git koş izle

• getugly99 kullanıcısına yanıt
    Enes baturu tanimam etmem gardaş

• saolsun insanlarimiz yuzunden diziyi izlemeden sonunu ogrendik

• quote:

Orijinalden alıntı: getugly99

Diziden anlamıyorum mesajı

Alıntıları Göster
    sense8 varken lost gibi basit bir dizi... hmm.. yok sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meradz

saolsun insanlarimiz yuzunden diziyi izlemeden sonunu ogrendik
    Benim yazdıklarım spolier değil ki spolier olan kısmının üstüne spolier yazdım zaten

Ama o bile spolier sayılmaz yani sonuyla alakası yok yazdıklarımın dizinin içindeki şeylerin %1 i bile etmez sen rahat ol izle

• Kardeşim dizi müziği dediğin böyle olur.

https://youtu.be/ch3v-Cy4iPU?t=4

• Breaking bad varken bunlar çizgi film

• Genelde dizi izlemeyi hiç sevmem ( özellkle yerli tv dizileri), hep film izlerdim. Hatta imdb top 250 de izlemediğim film sayısı çok azdır. Fakat geçenlerde Narcos dizisinin izleyenlerden epey methini duydum ve merak edip izlemeye başladım. Zaten yaşanmış olaylardan uyarlanan veya esinlenen filmleri çok severim, Narcos a bayıldım resmen. Tabi arada abartılmış abd gazlamaları var ama olaylar sonrası o dönemdeki tv haberlerindeki kesitlere filan yer vermesi çok daha bağlayıcı olmuş. Hele Pablo Escobar ı oynayan elemanın duruşu ve manalı manalı sessiz bakışı çok etkileyici. 1. ve 2 . Sezonu bitirdim 3. Sezon kaldı. Bitince Lost a başlamayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Breaking bad varken bunlar çizgi film
    tabi tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: temhemrime

Bazıları beğenmiyor ama bence 1-2 ve 3.sezonlar iyiydi.4 sıkmaya başladı 5 felaketti.
    5 felaketti derken hocam? Ben prison break'i 4.sezon bitince izlememiştim. 5.sezon izlemeye değer mi? İlk sezon gibi heyecanlı mı?

• GoT ve breaking bad varken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurtlar vadisi veya breaking bad zannettim

• Ya got ne gözünüzü seviyim sizin gibi tipler yüzünden spartacus got gibi dizileri devasa bütçelerle çektiler lost fringe tarzı dizileri rafa kaldırdılar. Katlettiniz dizi sektörünü sürü psikolojisinin dibine vurmuşsunuz hala en iyi dizi yok puanı yüksek filan. Gerçekçi hikayelerden hiç hoşlanmam hep Lost gibi bilimkurgu gizem konulu dizileri severim ama ona rağmen çok net diyorum en iyi dizi breaking bad dir. Neden diye sorsanız açıklayamam ortalama bi hikaye klasik oyuncular filan ama en iyisi işte öyle bi kaptırıyo öyle bi empati kuruyoki insan. Kimse açıklıyamıyor çok tuhaf bi dizi.
  • Kendi sevmediği diziye "abartı,izleyenlerde çöp" diyen müthiş hoşgörülü DH üyeleri gelmiş bile

• yharf Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bana göre 4 bile 5.sezondan daha iyidir.5.sezonda kaçış biraz basit gibiydi,1.sezondaki gibi bir kurgu yoktu.
    Sonra bazı mantık hataları,Sucre,T-Bag ve C-Note'un yeterince gösterilmemesi nedeniyle bence başarısız oldu.
    Ancak beni eski günlere götürdüğü için sıkılmadan izledim. 1-2 yıla 6.sezon gelecek nasıl olursa olsun onuda izleyeceğim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.