Onlara Ajdardan 'şahdamarım' dinletirim hiç şansları kalmaz
quote:
Orijinalden alıntı: rapzede34
Evet beyler bayanlar dünyayı zombiler bassa evinize ne gibi önlemler alırdınız ? atıyorum evinizin çevresinde 500 zombi olsa çok oldu neyse 250 zombi olsa ve evde yiyecek bişey yok dışarı çıkıp savaşırmısınız yoksa koltuklarımı kemirirsiniz :D
Facebookta zombiler geldi yasayanlar beyensin beyenmeyen zonbi diye durum paylasirdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
bassada kurtulsak her hafta aynı konuyu açıyorsunuz
Balkondan kafalarına tükürürüm.
quote:
Orijinalden alıntı: konunun disindaki
quote:
Orijinalden alıntı: rapzede34
Evet beyler bayanlar dünyayı zombiler bassa evinize ne gibi önlemler alırdınız ? atıyorum evinizin çevresinde 500 zombi olsa çok oldu neyse 250 zombi olsa ve evde yiyecek bişey yok dışarı çıkıp savaşırmısınız yoksa koltuklarımı kemirirsiniz :D
Facebookta zombiler geldi yasayanlar beyensin beyenmeyen zonbi diye durum paylasirdim
Zombiysen beğen, insansan yorum at
ben 4 arkadaşla plani kurdum hemen evin 2-3 mahalle altinda silahçı var önce oraya yardırcaz alabilcemiz kadar mermiyi alicaz. Sonra bitane Bim bulucaz orada bi süre dayanacaz sonra kendimize hatun bulucaz öle Bimden başka Bime geçe geçe sürdürcez
Telefonu yanıma alır son ses "Ajdar-Şahdamar" açarak koşarım dışarıda.Zombi mombi kalmaz.
3 sezon başlamadı panpa.
quote:
Orijinalden alıntı: Damızlık
Zombi taklidi yaparım
müslüm gürses konserine götürürdüm lan :D jilet lesinler birbirini...
Pompalı akar...
bazuka alıp zombilerin arasına dalar bazukayı yere doğrultur ve ateş ederdim
pc yi açar yemeksepetinden sipariş verirdim parayı vermemek için yemeği getiren elemanlada zombileri beslerdim
Silah işi felan diyosan bir tane crossbow alırdım ve 20 tane de ok , yeterdi bana çünkü attığımı geri toplardım cephanem de azalmazdı ama her ihtimale karşı bir tabanca da lazım olurdu
Evde yanıcı ve patlayıcı silahlar üretirim. Camı açarım sallarım aşağıya.
hiç bi bok olmaz dünyada ki tüm insanlar en geç 2 haftada ölürdü.
bizde öyle zombi zombi dolaşırdık
bu şarkıyı söyleyerek yanlarına gider hepsinin dikkatini dağıtır uzaklaşabileceğim kadar uzaklaşırdım sonra kaçardım.