Şimdi Ara

Duo Adc Aranıyor Bronz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bronz lanetınden beraber kurtulmak ısteyen varsa yardımcı olabılırım beyler hem dhden biri olmuş olur hem de nooblardan koridorda uzak durmuş oluruz inşallah mainim supporttur elimden gelen herşeyi yaparım inanamıycaksınız ward bıle koyuyorum neyse uzatmaya gerek yok ilgilenenler pm atsın şu bronzdan bi çıkak bir de bişey daha sorucam bu sezon 4 ile sezon 3 bitiş arasında yanı şu donemde dereceli oynamak tamamen mantıksız mı sezon 4 te 0dan mı başlıcaz

• ward bile koyuyosan tamamdır o iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • warda ne gerek var w yeter knk
  • yardım edın la bi bıktım artık ilk ben dedım dıyıp son pickin mid alıp trollemesı yetti
  • beyler dalga geçmeyın la ward koymayınca gang yıyoz bak darius gelıyo tek atıyo ward önemli ben olmasam rakibin kule altından cıkmıcak adamlar gelıyo bı ekre adc alayım dedım voli geldi supum dedı adam abartmıyorum 3-4 dakika otlarda bekledi hareketsiz... dedim afk mısın birader yok pusuya yattım dedı lan adam 4 dakikadır bekliyo ekşın olacak da ks atacak bı de.
  • sana kötü olmadığını düşündüren nedir genç adam. ya da forumdan biriyle eşleşince onun iyi olacağını düşündüren nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

sana kötü olmadığını düşündüren nedir genç adam. ya da forumdan biriyle eşleşince onun iyi olacağını düşündüren nedir?

bi kere burdan başka arayabılcegım yer yok yanı sohbetımdekilere sordum ama burdan ılla super bırı gelcek demıyorum ya elbet oynayıp tanıycaz birbirimizi sonuçta insanız demi olmuyosa zorlamaya gerek olmadıgını biliriz yani baktık olmadı başka kişilerle deneyecegiz bundan dogal ne var .kötü olmadıgımı düşünüyorum çunku adam akıllı bir supportun ne yapması gerektıgını bılıyorum ve bence herşeyden önemlisi hata bendeyse bendedir eger özrü hakedecek kişilerse de özrümü dilerim oyunuma bakarım takımda kavga çıkarmamaya özen gösteririm birileri çıkarırsa tatlı dılle uyarırım en önemlisi bunlar bence bunlar olduktan sonra dogru şekılde heryere yukselebılırız nokta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lol duo
    10 yıl önce açıldı
    AFK OTO FARM OYUN ARIYORUM
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PM at oynarız beraber cikartalim seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozck

beyler dalga geçmeyın la ward koymayınca gang yıyoz bak darius gelıyo tek atıyo ward önemli ben olmasam rakibin kule altından cıkmıcak adamlar gelıyo bı ekre adc alayım dedım voli geldi supum dedı adam abartmıyorum 3-4 dakika otlarda bekledi hareketsiz... dedim afk mısın birader yok pusuya yattım dedı lan adam 4 dakikadır bekliyo ekşın olacak da ks atacak bı de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.