Şimdi Ara

Duo arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sezonu gold bitirdim. Ilk on maçta bazı kazalar oldu.Silver 5 attı.5 win streak yaptım ve su an 99 lp yim.Oyunculuğumun da iyi durumda olduğunu düşünüyorum.Beraber hizlica yükselebileceğimiz gold-plat(duruma göre silver) duo arıyorum.Jungle hariç tüm lanelerde iyiyim.(Main Support).Maini adc olursa iyi olur.Yoksa da fazla sorun değil.Pm den nicklerinizi atarsanız oyun içi eklerim.Bugün 5 ten sonra oyuna giricem.Sonrasinda çoğunlukla online olucam.Şimdiden teşekkürler.Herkese iyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çelincır birincisini getirelim mi reyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: KorayPicak

Arkadaşlar geçen sezonu gold bitirdim. Ilk on maçta bazı kazalar oldu.Silver 5 attı.5 win streak yaptım ve su an 99 lp yim.Oyunculuğumun da iyi durumda olduğunu düşünüyorum.Beraber hizlica yükselebileceğimiz gold-plat(duruma göre silver) duo arıyorum.Jungle hariç tüm lanelerde iyiyim.(Main Support).Maini adc olursa iyi olur.Yoksa da fazla sorun değil.Pm den nicklerinizi atarsanız oyun içi eklerim.Bugün 5 ten sonra oyuna giricem.Sonrasinda çoğunlukla online olucam.Şimdiden teşekkürler.Herkese iyi günler

Naru sen misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

Arkadaşlar geçen sezonu gold bitirdim. Ilk on maçta bazı kazalar oldu.Silver 5 attı.5 win streak yaptım ve su an 99 lp yim.Oyunculuğumun da iyi durumda olduğunu düşünüyorum.Beraber hizlica yükselebileceğimiz gold-plat(duruma göre silver) duo arıyorum.Jungle hariç tüm lanelerde iyiyim.(Main Support).Maini adc olursa iyi olur.Yoksa da fazla sorun değil.Pm den nicklerinizi atarsanız oyun içi eklerim.Bugün 5 ten sonra oyuna giricem.Sonrasinda çoğunlukla online olucam.Şimdiden teşekkürler.Herkese iyi günler

Naru sen misin

Smurf kasiyorum knk

• yasın kac
    saat 21:00 - 04:30 arası onlıne mısın
    pm ıle bildirirsen konusuruz
  • quote:

gold5im. istersen akşam deneyebiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.