Şimdi Ara

DÜPE!? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: haycey

Ben tam anlatamadım galiba.Server Akara.Mavi kutu satış fiyatı 10-12 arası.Alış 8-10 arası.Ben 8 den buying kuruyorum 40 tane.Saatlerce alış yok çünkü başkaları 9-9.50 arası koymuş.Sonra biri geliyo 40 tane birden bırakıyo pazarıma.Pazarı bozup diğer tezgahlara bakıyorum herkese toplu olarak satmış.Bu sefer 7 den kuruyorum 40 tane.2 saat sonra aynı kişi yine bırakıyor 40 tane.Yani bu adan günde bi kaç kez giriyor kutuları satıp çıkıyor.Yokmu akarada kutu işiyle uğraşan.Yazsın.Öyle bişey yok desin.

bende akarada oynuyorum.simdi bankaya baktim 29 tane mavi kutu olmus
    aksam 60-83 ftsine giriyorum.gunde 3 defada chaosa giriyorum.haftada 3-4 tane mavi geliyordur.genelde yesil.
    akaradada kutu al sat işini yapan cok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

quote:

Ben tam anlatamadım galiba.Server Akara.Mavi kutu satış fiyatı 10-12 arası.Alış 8-10 arası.Ben 8 den buying kuruyorum 40 tane.Saatlerce alış yok çünkü başkaları 9-9.50 arası koymuş.Sonra biri geliyo 40 tane birden bırakıyo pazarıma.Pazarı bozup diğer tezgahlara bakıyorum herkese toplu olarak satmış.Bu sefer 7 den kuruyorum 40 tane.2 saat sonra aynı kişi yine bırakıyor 40 tane.Yani bu adan günde bi kaç kez giriyor kutuları satıp çıkıyor.Yokmu akarada kutu işiyle uğraşan.Yazsın.Öyle bişey yok desin.

bi cafeci 20pcle girse günde 3 chaostan 60 kutu yapar

Chaosa giren herkes mavi kutumu alıyor?
    Seninde bu işte parmağın var galiba Ama yapabiliyosan helal olsun.

ben dahi orta playerlikle 3 chaostan genelde en kötü 2 mavi bi yeşil cıkıyorum 3 mavi çokta zor deil 1 tane dahi kazansalar günde 20 mavi yapar 20 pcden azmı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.