Bildirim
DUPE GERİ Mİ DÖNDÜ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ÇIKTIYSA FİYATLAR FIRLAR -
daha trade yapamaz oldum...elimde kendi bastıgım drop itemlar var onları verip dupe ihtimali olan biseyi almayı gözüm yemiyo -
ooo server ne senin -
1 ay once aldıgın 2 item bu gun silinmez eger dupeyse serverın bakıma alındıgı gun olan itemi aldıktan sonraki ilk salı silinir . 2 degerli iteminin aralıkla silinmesi bana garip geldi . sifreni senden başka bilen varmıydı ? -
quote:
Orjinalden alıntı: VoLHulK
1 ay once aldıgın 2 item bu gun silinmez eger dupeyse serverın bakıma alındıgı gun olan itemi aldıktan sonraki ilk salı silinir . 2 degerli iteminin aralıkla silinmesi bana garip geldi . sifreni senden başka bilen varmıydı ?
Volkicime Katiliyorum :P
Fizik Muhendisim benm :P -
Keşke çıksada fiyatlar artsa sc satamıyoruz yaf -
dupe bence hep vardi hic bir zaman bitmedi -
quote:
Orjinalden alıntı: VoLHulK
1 ay once aldıgın 2 item bu gun silinmez eger dupeyse serverın bakıma alındıgı gun olan itemi aldıktan sonraki ilk salı silinir . 2 degerli iteminin aralıkla silinmesi bana garip geldi . sifreni senden başka bilen varmıydı ?
dupe itemler herzaman ilk server reset de silinmiyor maalesef fd den önce tezgahdan alıp 2 ay kullandığım chitin bot silindi... -
Şifreyi başkası biliyordur.Sana çaktırmadan alıyor.Bu tanıdık biri yabancı olsa charı dipten söker.Bİ dene tekrar giderse accont değiş yane charı. -
iyi de kala kala wp'ye mi kaldı eleman..ondan daha degerli itemlar vardı.. -
quote:
Orjinalden alıntı: no_mask
Arkadaslar olympiadayım bundan yaklasık 1 ay once trade ile aldıgım roc silindi....daha onu unutamadan dun de yine w.p silindi...Serverda dupe mi var...varsa niye para yok??bilen biri varmı?bir de etraf glass belt iron necklace satanlarla doldu..ne ayak???
büyük ihtimalle yalan söylüyorsun -
quote:
Orjinalden alıntı: BlodyGlory
dupe bence hep vardi hic bir zaman bitmedi
+6
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X