evet ama bu ailede hilebazlık, dolandırıcılık vb. olmamalı
doru
quote:
Orjinalden alıntı: PriestCaliph
quote:
Orjinalden alıntı: FrW-DeaD
BU DÜPELERİ YAPMADAN OYNAYINN DÜPEE İLEE ADAM OLUNMAZ ŞAHSEN BEN 2 SENEDİR BİR ÇOK MAL DÜPELEDİM HACK SERHAT HALAMIN OGLU O OLMASA BENDE BİR HİÇTİM AMA NE DE OLSA BEN BU OYUN
o zmn sn de adam diilsin bnce güzel cümleler kur şurda düpeye koxp a diyen kişilerin %99 u düpe ve koxp kullanıyor
Aynen katılıyorum öyle diyenlerin çoğu duper koxper
Şu BUS dupesi dedikleri delosta 20. kattaki scrool satıcısınla yapılan mı?
quote:
Orjinalden alıntı: Falchon
Şu BUS dupesi dedikleri delosta 20. kattaki scrool satıcısınla yapılan mı?
Sen dupe ogrensen ne olur ogrenmesen ne olur.Bak sana şöyle söylıyeyım.Bu bus dupesi eger bıtmesse ki hiç bitecek gibi gorunmuyor bundan sonra herhangi bir serverda kekuri md+7 shell +7 gibi ıtemlerı tezgahda gormenız ancak hayal olur.Çok deıl 1 hafta sonra bus dupesi bitmez ıse satın alacak ıtem bulamassın.Bulsan bıle o kişi takas ıster.Degerli bir itemın varsa verırım der.İşin özü bende sıze tavsiye degerli hic bir ıtemınızı satmayın.Çünkü o ıtemler kolay kazanılmıyor ama dupe kolay yapılıyor.Bırakın alamassınlar hiç bir şey ellerınde kalsın paraları.
kardeş sana katılıyorum itemi olanlar satmasın
ben yapmayı biliyorum ama save atmayı bilmiyorum bana save atmayı bilen sölesin ben ona söleriim bus dupesini
arkdşlar adminler izin verirse sadece bi kereliğine acıklıyıcam yapmayıda save atmayıda solicem biraz zor ama olsun herks oyunda hile yapıyor siz neden masumca oynayasınz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme