beyler bende 2 tane glave var bunları basmak için bus yoktu parada tabi arkadaştan istedim o da verdi ama dupe imiş.çabuk bas dedi o yüzden.bende şimdi basarsam dupe wipe da dielimki glave i +6 yaptık bu silinirmi ? veya tekrar eski haline mi iner ? bunu bilen varsa açıklarsa çok sevinicem.şu anda bekliom ona göre basıcamda...
pöfff,,, BUS dupe is upgrade'de dupe olurmu sorusunu , tersten, evire çevire , hikaye anlatarak sormuş
arkadaş dupe dedi hemen bas dedi ulan ne adamlarsınız
ha aklında bulunsun, bişiy olmaz ama dupe +1 glave'i , istersen +8 yap, kod numarası değişmez, dupe wipeda gider
yok glave leri parayla aldım bayadır bende biri +1 bir +2 işte bunları +6 ya basmayı denicemde o buss dupelemiş bana onları verdi.yani buslar dupe yani ne diosunuz şimdi basıımı bişey olmaz dimi ?
Arkadaşım kullandıgın scroll dupe ise isterse bastıgın item %100 legit olsun dupe olur yani scroll dupe ise bastgın itemde dupe oluyor.
ya beyler Allah aşkına gerçekten noluyo bu şimdi napıım ben ??
Kır busları gitsin :D Ya da sat
BAS BİŞİİ OLMAZ
ya beyler bi cvp yazın napıım basıımmı? yani bişi olurmu ?sonra glave silinirmi yada gene +1 e fln dönermi ?yoksa bişi olmazmı.hiç başına gelen yada bilen yokmuu ?
enii si bas arkadaş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme