beyler bende 2 tane glave var bunları basmak için bus yoktu parada tabi arkadaştan istedim o da verdi ama dupe imiş.çabuk bas dedi o yüzden.bende şimdi basarsam dupe wipe da dielimki glave i +6 yaptık bu silinirmi ? veya tekrar eski haline mi iner ? bunu bilen varsa açıklarsa çok sevinicem.şu anda bekliom ona göre basıcamda...
pöfff,,, BUS dupe is upgrade'de dupe olurmu sorusunu , tersten, evire çevire , hikaye anlatarak sormuş
arkadaş dupe dedi hemen bas dedi ulan ne adamlarsınız
ha aklında bulunsun, bişiy olmaz ama dupe +1 glave'i , istersen +8 yap, kod numarası değişmez, dupe wipeda gider
yok glave leri parayla aldım bayadır bende biri +1 bir +2 işte bunları +6 ya basmayı denicemde o buss dupelemiş bana onları verdi.yani buslar dupe yani ne diosunuz şimdi basıımı bişey olmaz dimi ?
Arkadaşım kullandıgın scroll dupe ise isterse bastıgın item %100 legit olsun dupe olur yani scroll dupe ise bastgın itemde dupe oluyor.
ya beyler Allah aşkına gerçekten noluyo bu şimdi napıım ben ??
ya beyler bi cvp yazın napıım basıımmı? yani bişi olurmu ?sonra glave silinirmi yada gene +1 e fln dönermi ?yoksa bişi olmazmı.hiç başına gelen yada bilen yokmuu ?
enii si bas arkadaş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme