Şimdi Ara

Dupecilere Saygı......................................

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu oyunu toplamda 5 aydır uzaktan yakından birşekilde takip ediyorum boş zamanlarımdada oynamaya çalışıyorum. Takibim sırasında şunu fark ettim, dupeyi yapan kişiler gerçekten birbirlerinin ekmeği ile oynamıyor bu vesile ilede aslında oyunun iyice cıvıklaşmamasını sağlıyolar. Aslında gerçekten bilen biri çıksa vede söğlese oyunun hiç bir zevki kalmıycak çoğuna göre. Düşündüğümde onlara saygı duyabileceğim bir nokta buldum bu nedenle mutluyum.
    Not : Herşeye ragmen çocukların Ytl karşılığı item almasına, yaşı başı geçmiş kişilerinde çocuklara Ytl karşılığında item satmasına karşıyım.

• ii guzel yazmısın da kımse kımseye zorla bısı satmaz satamaz adı ustunde özgur ulke, gercı benım yasım pek buyuk degıl (19) ama kendımden buyuklerede ıtem sattıgımı bılırım

NOT: ıtemler dupe degıldır ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: bılemezsın

ii guzel yazmısın da kımse kımseye zorla bısı satmaz satamaz adı ustunde özgur ulke, gercı benım yasım pek buyuk degıl (19) ama kendımden buyuklerede ıtem sattıgımı bılırım

NOT: ıtemler dupe degıldır ^^

Sen çocuklara uyuşturucu satanlarada karşı değilsindir ozaman, hani özgür bil ülkeyiz ya... Neyse sen üstüne alına ama benim düşüncem bu, 14 yaş altı çocukların babalarının annenelerinin cüzdenından para çalıp item aldığını biliyorum. Anla sen artık benim nedemek istediğimi...
  • bende öle babasından para calanlara ıtem sattım ama benlık bı sorun yok zorla satmadım die dusunuom ben tabı herkesın farklı dusunmesı normal benle baskası yada baskasıla ben bır olamam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.