Şimdi Ara

Duracell 6.8 w led ampül 7 tl ve Philips Led Globe 9.5w 3.70 tl TEKNOSA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
5
Favori
9.544
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gg'den benim de iptal edildi başka bi ürün. Tüm puanları yorumları en düşük verdim. Utanmadan ertesi gün mail geldi 'satıcı yorumunuzu değiştirmenizi istiyor' diye. Arsız arsız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benimde iade edildi olarak gözüküyor bugün allah bildiği gibi yapsın bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 15 Haziran 2017; 13:49:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

Gittigidiyordan vermiş olduğum sipariş iptal edildi. THH'ye gitsem sonuç alabilir miyim? Daha önce GG sipariş iptali için THH'den sonuç alabilen oldu mu?

Duracell 6.8 w led ampül 7 tl ve Philips Led Globe 9.5w 3.70 tl TEKNOSA

5 adet almıştım.

Tüketici hakem heyetine gitmek isteyenler ortak bir dilekçe hazırlayalım derim , acayip gıcık oldum bu duruma daha önce uğraşmamıştım ancak bunun için uğraşacağım , kafalarına göre iptal etmek yok öyle !!!

• Dilekçeyi hazırladım , bundan sonra onlar peşimden koşar
  • Ben geçen hafta almıştım. Yarısını kavga dövüş aldım, diğer yarısı yalan oldu. İade de yapmadılar bekliyor öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fartklı fartklı ampullerden 11 tane almıştım 2 tane globe geldi. mesaj attım aradılar temin edilemiyor diye. bi de biz de teşekkür ederiz diyor. teşekkür etmedim ki dedim kız ezbere robot gibi konuşuyor o yüzden fazla tartışmadım. bi şikayetvar yakışır teknosa ya
  • Demin yine aradım, nerde ürünler 1 hafta oldu diye.
    Bilmiyorum diyor kız, şaka gibi. Pazartesiden beri kargoda yazıyor ürünlerde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • THH'ye gidecek arkadaşlar lütfen ortak hareket edelim.

https://tuketicisikayeti.gtb.gov.tr/Tuketici/SikayetBasvuru

Burdan başvuru yapıcam ama GG üstünden almış olmam bişeyi değiştirmiyo sanırım. Çünkü mesafeli satış sözleşmesinde Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. yazılmış. Sözleşme ve dilekçe dışında hangi belgeleri yollamamız lazım? Ödeme onay emaili, ürünün ekran görüntüsü vs. gerek var mı?

Bana adetli alım yaptığın için iptal ettik, kampanya koşullarına uygun degil demişler. Hangi kampanya? Nerde yazıyomuş bu kampanya koşulları? Ürün açıklamasında falan böyle bişey yazmıyodu. İşlerine gelmeyince bi taraflarından kampanya uydurmuşlar, müşteriyi aptal yerine koyuyolar bi de. İnsan gibi fiyat hataliydi ya da stok kalmadı deseler uğraşmazdım ama bu yaptıkları ahlaksızlık.

• Ancak yarısı geldi. 20 tanede mağazaya gelmiş.

Bazıları iptal oldu. 1-2 tane kırık çıktı.

• 6 tane ampul aldım mağaza teslimat aldım halen tedarik ediliyor diyor

demek ki thh yolu gözüktü bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazid84

Ancak yarısı geldi. 20 tanede mağazaya gelmiş.

Bazıları iptal oldu. 1-2 tane kırık çıktı.

Bende bu sağdakilerden 12 adet sipariş vermiştim. Önceki gün 11 adet geldi kalan biri başka mağazadan dün geldi. Kırık çıkık yok ama heniz hiçbirini denemedim sorunsuz çalışırsa hepsi süper olur.

• Hepsini Aldım size bırakmadım :) büyük kutu ile kargoladılar

• Şaka şaka hepsi sarı o yüzden hiç ilgimi çekmiyor.

• AmoR_ kullanıcısına yanıt
    Avrupa'da cogunlukla sarı ışık kullanılırken bizde bu renk lanetli muamelesi görüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazid84

Avrupa'da cogunlukla sarı ışık kullanılırken bizde bu renk lanetli muamelesi görüyor.

aynen bizimkiler sevmiyor benim odada var garipsiyolar :) ama 3,7 Tl iyi fiyat 3 tane aldım ne olur ne olmaz ölücülük dursun köşede
  • quote:

THH'ye gidecek arkadaşlar lütfen ortak hareket edelim.

https://tuketicisikayeti.gtb.gov.tr/Tuketici/SikayetBasvuru

Burdan başvuru yapıcam ama GG üstünden almış olmam bişeyi değiştirmiyo sanırım. Çünkü mesafeli satış sözleşmesinde Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. yazılmış. Sözleşme ve dilekçe dışında hangi belgeleri yollamamız lazım? Ödeme onay emaili, ürünün ekran görüntüsü vs. gerek var mı?

Bana adetli alım yaptığın için iptal ettik, kampanya koşullarına uygun degil demişler. Hangi kampanya? Nerde yazıyomuş bu kampanya koşulları? Ürün açıklamasında falan böyle bişey yazmıyodu. İşlerine gelmeyince bi taraflarından kampanya uydurmuşlar, müşteriyi aptal yerine koyuyolar bi de. İnsan gibi fiyat hataliydi ya da stok kalmadı deseler uğraşmazdım ama bu yaptıkları ahlaksızlık.

Hocam bu verdiğin siteden direk başvuruluyor mu ? eğer öyleyse hiç hakem heyetine gitmeden buradan başvuralım

• helsloot kullanıcısına yanıt
    E-devlet şifresiyle başvurabilirsiniz hocam gitmeye gerek yok.

• quote:

E-devlet şifresiyle başvurabilirsiniz hocam gitmeye gerek yok.

Çok iyi oldu hocam bu başladım zaten
  • 3 tane ampül aldık tedarik edemedikleri için iptal ettiler, neden ettiler buradaki yamyamlar yüzünden tabii ki, azıcık herkesi düşünün ihtiyacından fazla stok için satış için alanları anlayamıyorum.
  • Tüketici hakem heyetine başvuruyu yaptım @Anxiolytic nickli arkadaşın verdiği site üzerinden , çok kolay oldu , daha önce böyle bir sistem var mıydı yoksa yeni mi çıktı işlemler çok kolay böyle olması gerekiyor işte
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.