Şimdi Ara

Duracell Led Ampül 4,7TL - Teknosa - Kargo Bedava (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
9
Favori
7.637
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HazzaR

2 tane almıştım. Çok iyi aydınlatıyor. Keşke 20 tane alsaydım

Hocam foto atabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isok

quote:

Orijinalden alıntı: trustee.

kaçırdık 9,70 olmuş hemde günışığıymış heryerde bulunmuyor. kullanmayacak varsa üsküdar-beykoz-ümraniye çevresi elden alabilirim

Artık fiyat 29,90

konu açıldığında almıştım, bildiren arkadaşa teşekkürler :)

yuh,

teknosanında ayarı yok arkadaş düşürünce dip yapıyor.

yükseltince tavan.

o fiyata alana kadar n11 osram led 10 tl. 6 taneli set yapınca kargo da bedava.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar isteyen varsa elimde 7 adet var.
    Isteyen olmazsa sarı ışık olması sebebiyle iade edecegim.

• Toplam 6 tane aldım daha fazla almadığıma pişman oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: snl_

4 tane aldım ama umarım gün ışığı yani sarı tonlarda gelir..
    beyaz ışık göz yoruyor sanki enerjimizi alıyor gibi hissediyorum hiç alışık değilim beyaz ışığa..

beyaz gelirse iade ederim..

ürünler geldi 4 almıştım aldıktan sonra bi 4 daha sipariş etmiştim onlarda geldi.. hepsini test ettim.. istediğim gibi gün ışığı geldi aydınlatması gerçekten iyi..
    bu fiyata gerçekten marka f/p ürünü 4lü avizeye taktım ve koridor banyo antre gibi yerlere taktım sonuç mükemmel keşke bi 4 tane daha yedek olarak stoklasaymışım.
    hele ki şimdi 1 adet fiyatının 30 lira olduğunu gördüm 1 faiyatına 6 tane almışız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 3 Eylül 2016; 13:17:13 >
  • Fiyatı 4.70 iken 11 adet almıştım 1 tanesi çalışmadı ve onu da bu gün değiştirdim. Ben renginden de aydınlatmasından da son derece memnunum, kişisel bir şey tabi ki bu. Mağazadaki fiyatı 29.90 idi. Gerçekten çok çok ucuza almış olduk. Piyasada markasız dandik led ampuller bile daha pahalı. Haber veren arkadaşa çok teşekkürler...

• Mutfaga taktığım 3 tanesi ara ara sönüyor 30.sn sonra tekrar yanıyor random yapiyorlar bunu sorunuda anlayamadım elimde patlamaz insallah 14 tane almıştım ayni sorunu yasayan varmı

• 31 Ağustos da verdiğim siparişler hala "mağazaya sevk ediliyor" şeklinde uyarı veriyor. Telefonuma hiçbir bilgi de verilmedi. Merkez bir mağazaya sevk edilmesi bu kadar uzun sürüyor mu ya?
  • Ara ara sönme sorunu kimsede olmadimi random biri sönüyor 1 dk sonra tekrar yaniyor sirayla oluyor bu

• mutfak ve oturma odasında kullanıyorum. 11 tane satın aldım ve 6 tanesi aktif kullanımda yani. bende böyle bir sıkıntı yok. bir kere bile kırpma yaptığına şahit olmadım.
  • teknosanın ücretsiz kargo kodu vardı neydi ? bilen var mı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.