Şimdi Ara

Duraktan taksi çağırdığında taksimetre açıkmı geliyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
18.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bursam

Yersen açık geliyor anladığım. Sonra bana sordu nereye gidecen diye gittim yer yakın olduğu için zaten orası 5 lira tutacak dedi. eğer uzak bir yer olsaydı taksimetreyi sıfırlıyacaktı sanırım . Bursa Temenyeri Taksin in bunu arkasına bırakmam yarın gereken yerlere şikayet edeceğim.

bursada dolmuşu bir dert taksisi bir dert zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

Valla ben gozu kara ve bu haksizlik konularinda ciins biriyim yolcu araca binmeden taksi metre acilmaz diye resmi kaynak varsa yazarsaniz iyi olur

Boyle bisiy tekrar denk gelirsem gerekeni yapicam nereye sikayet ediliyor

Bunu burdan buldum ama standarttır herhalde http://www.ermenek.bel.tr/ticaritaksiy%C3%B6netmeligi.asp

T Plaka Ticari Taksilerin Taşıma Ücret ve Tarifesi:

Madde 12.

a.) T plaka ticari taksilerin taşıma ücreti Meslek Odası ve Esnaf ve Sanatkârlar Odasından alınan görüş ile Belediye Meclisince belirlenen Taksimetre açılış ücreti - km ücreti çerçevesinde taşımacılık ücreti alınır.

b.) Herkes ücreti karşılığı seyahat etmek zorundadır.

c.) Taksimetre açılış ücreti müşterinin alındığı noktadan başlar.

• önemli olan bindikten sonra açılmasıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geometric

quote:

Arkadaşlar bu gün duraktan taksi çağırdım bir geldi 4.60 TL yazıyor. Bende kızdım neden bu böyle, bindiğinde açman lazım dedim hayır durakta açıyoruz dedi bende binmedim. Başka yoldan taksi çevirdim ona bindim. Duruma göre değişiyor dedi. Normalde açılmıyormuş ama .

Duraktan taksi çağırdığında taksimetre açıkmı geliyor sizdede.
    iyi yapmışsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji

quote:

quote:

Arkadaşlar bu gün duraktan taksi çağırdım bir geldi 4.60 TL yazıyor. Bende kızdım neden bu böyle, bindiğinde açman lazım dedim hayır durakta açıyoruz dedi bende binmedim. Başka yoldan taksi çevirdim ona bindim. Duruma göre değişiyor dedi. Normalde açılmıyormuş ama .

Duraktan taksi çağırdığında taksimetre açıkmı geliyor sizdede.
    iyi yapmışsın

ben de güldüm şimdi senin gülmene de neden güldün anlayamadım. yazdığım ciddiydi bu arada

Bilmem, hep böyle birileri yazıyı koyu yapınca millet 'dan koyuyor, ben koyayım bu kez dedim

• Seni yemeye çalışmış şikayet et
  • Temenyeri taksi durağını arayıp şikayet edeceğimi söyledim bu gün aradım istediğin yeri ara şikayet et diyor telefonda bana
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.