quote:Orijinalden alıntı: özzer durduk yere ip boost geldi? sizdede var mı böyle bir durum? serverlardaki problemlerle alakalı olması lazım bana da geldi veya sabah tribunal e girdim ondan sonra oldu ama ilki diye düşünüyorum
quote:Orijinalden alıntı: Black BurnGeçen günlerde oyuna giremedik eziyet çektik onun için böyle bir etkinlik uyguladılar sanırım.banada geldi...
quote:Orijinalden alıntı: ExcessivelyHerobanada geldi...Alıntıları Göster Lan ben dün RP ile Ip Boost çektim kafama ............................ beleşe gelcekmiş zaten
quote:Orijinalden alıntı: blackkdog5Lan ben dün RP ile Ip Boost çektim kafama ............................ beleşe gelcekmiş zaten Alıntıları Göster Üzümü ye, bağını sorma.
quote:Orijinalden alıntı: blackkdog5 Lan ben dün RP ile Ip Boost çektim kafama ............................ beleşe gelcekmiş zaten 3-5 maçlık bişey zaten çok fark etmez
quote:Orijinalden alıntı: Kestane Korkusuquote:Orijinalden alıntı: blackkdog5 Lan ben dün RP ile Ip Boost çektim kafama ............................ beleşe gelcekmiş zaten 3-5 maçlık bişey zaten çok fark etmezAlıntıları Göster 8 maç boots geldi bana
quote:Orijinalden alıntı: *HardCore*8 maç boots geldi banaAlıntıları Göster arkadaşlar kimilerine 8 kimilerine 4 geldi. herkese 8 mi verilecek ?
quote:Orijinalden alıntı: mekuarkadaşlar kimilerine 8 kimilerine 4 geldi. herkese 8 mi verilecek ?Alıntıları Göster Bana hiçbir şey gelmemiş
quote:Orijinalden alıntı: Guest-878DAD7F8quote:Orijinalden alıntı: *HardCore* 8 maç boots geldi bana YıkıldımAlıntıları Göster tribunal sistemiyle ilgili birşey olabilir arkadaşlar harbiden 8 maç geldi.
quote:Orijinalden alıntı: *HardCore*tribunal sistemiyle ilgili birşey olabilir arkadaşlar harbiden 8 maç geldi.Alıntıları Göster 8 geldi
quote:Orijinalden alıntı: β-Laktamaz8 geldiAlıntıları Göster 8 boost gelmişti bitti ne ara bitti anlamadım ya
quote:Orijinalden alıntı: iDrumquote:Orijinalden alıntı: *HardCore* 8 maç boots geldi bana Höh sanş :D bana da 4 geldıAlıntıları Göster bana 4 gelmişti bitti 4 daha bekliyorum umarım gelir
quote:Orijinalden alıntı: mekubana 4 gelmişti bitti 4 daha bekliyorum umarım gelirAlıntıları Göster Bana 4 winlik gelmis ama hero deneyecegim diye girmis oldugum 2 AI macindan sonra farkettim. Icime acayip oturdu dogrusu :(