merabalar arkadaşlar bugün sabah evden çıkarken telefonum yerinde ve gayet iyi çalışıyordu.Eve geldiğimde ise telefonu kapanmış bir halde buldum.Şarja taktım ve sarj olmadığının farkına vardım evde farklı bi sarj makinesi daha var onuda denedim onunlada şarj olmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Bataryada sorun varsa uygun fiyatlı batarya ve şarj cihazı
merabalar arkadaşlar bugün sabah evden çıkarken telefonum yerinde ve gayet iyi çalışıyordu.Eve geldiğimde ise telefonu kapanmış bir halde buldum.Şarja taktım ve sarj olmadığının farkına vardım evde farklı bi sarj makinesi daha var onuda denedim onunlada şarj olmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Bataryada sorun varsa uygun fiyatlı batarya ve şarj cihazı
Öncelikle telefonumuz bir gelsin yedek bataryayı da hallederiz Allah izin verirse link attığın iyi olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: emrktas
quote:
Orijinalden alıntı: mardinli_messi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mardinli_messi
quote:
20 tl civara tamir ettiler telefonumu ayrıyetten güç butonu fazla iyi asmıyodu onuda düzeltmişler
senin telefonun kaç gün için içinde geldi ayıretten telefonun herhangi bir çizik veya başka bir sorun var mıydı?
2-3 gün filan sürdü çizik filan yoktu telefonda işte bi telefonun güç butonu zayıftı
benimde anakart değişecek pazar günlerini saymazsak 21 gündür serviste bilmiyorum yolda geçen süre ekleniyor mu?
büyük bir ihtimal ekleniyodur
inşaAllah öyledir telefonu ayın ikisinde bayiye verdim girişi ayın beşinde yapılmış bakalım daha kaç gün bekliyecez.
Arkadaşlar tüketici haklarına gitmeden adamlar kendileri para iadesi yapıcaz dediler pazartesi günü bu iş hal olacak inşaAllah.Ha bu arada benşm sorun anakart yanmıştı demek ki yapamamışlar veye gelmemiş iade edicekler paramı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme