bende rober hatemodan balımı dınlemıstım sevdıgım kızdann ayrılınca 5 gun falan ama sonra pısman oldum
bütün gün aramam dinledim mecburiyatten
manga bir kadın çizeceksin ve kargo şairin elinde....müthiş parçalar...
bende dinledim bi ara deli gibi him dinliyodum
quote:
Orjinalden alıntı: tarum82
manga bir kadın çizeceksin ve kargo şairin elinde....müthiş parçalar...
bu aralar bende bi maNga dır gidiyom bakalım bunun sonu n'olacak...
evet, loving paris - loco dinleyen bi daha dinliyor :)
manga ft göksel-dursun zaman melih görgün-ondört bahar,vedalar,yoksun,birileri varmıs mary hopkins-those were the days my friend eric clapton-wonderful tonight led zepplin-stairway to heaven mamas and papas-california dreamin pamela spence-istanbul cat stevens-wild world yalın-meleklerin sözü var
Michael jackson - liberian girl hiç bıkmadım
quote:
Orjinalden alıntı: Spectre
manga ft göksel-dursun zaman melih görgün-ondört bahar,vedalar,yoksun,birileri varmıs mary hopkins-those were the days my friend eric clapton-wonderful tonight led zepplin-stairway to heaven mamas and papas-california dreamin pamela spence-istanbul cat stevens-wild world yalın-meleklerin sözü var
Starsailor - Way to fall
yine caliyomus yeni farkettim...
quote:
Orjinalden alıntı: BeO
Starsailor - Way to fall
yine caliyomus yeni farkettim...
bayhanın gönül şarkısının orjinal versionu çok çok dinlidim ve dinliyorum her açtığımda winampı onu dinliyo sonra manga ve rasmus inthe shadows ... diye gidiyo... sanırım gönül şarkısını fikret kızılok söylüyo...
quote:
Orjinalden alıntı: kanar_yam
bayhanın gönül şarkısının orjinal versionu çok çok dinlidim ve dinliyorum her açtığımda winampı onu dinliyo sonra manga ve rasmus inthe shadows ... diye gidiyo... sanırım gönül şarkısını fikret kızılok söylüyo...
bu şarkıyı bende indirip dinliyim... herkez bu şarkıdan bahsediyo....
çoook britney spears touch of my hand
olmamı ya olmamı :)
sound of solitude everbody's changing bi kaçı :)
ya koca forumda 50 kişi mi durmadan aynı şarkıyı dinledi yaaaaww.... herkez yazsın bea...