Şimdi Ara

durmadan 'Searching' yapiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar selamlar, yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

Benim redsnow ve ultrasnow ile unlock ettigim bir 3GS'im var.. Versiyon 4.2.1, modem 6.15.00

Bu telefonu Turkiyeye getirdigimde 15 gun kadar gayet guzel calisti ancak 15. gunden sonra bir sekilde calismayi birakti.. surekli olarak sol ustte "searching" diyor.. ne yapmaliyim sizce?

google'da biraz arastirdim ama cok bilgili olmadigimdan bi konu hakkinda sizlere danisayim dedim..

tesekkurler!

• muhtemelen denemişsindir ama yinede söyliyim ben JB i 4.2.1 de greenpois0n la yap sonra cydia dan ultrasn0w 1.2 yi yükle dikkat et orda 1.2.1/1.2.2/1.2.3 ler var sen 1.2 yi yükle

öncelikle bi ultrasn0w kaldır ve 1.2 yi tekrar yükle olmazsa 4.2.1 restore et shsh kaydıyla sonra greenpois0n JB sonra ultrasn0w 1.2
  • Hobamettin anladim birazcik bahsettiklerinden.. peki direk olaran Iphone.u resetleyip tekrar jailbreak etsem poisonla sora unlock etsem nasil olur?
  • pasaport kaydı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

pasaport kaydı var mı?

+1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

quote:

pasaport kaydı var mı?

+1907

selamlar,

Cihazin pasaport kaydi var. Ben AT&T simcard'imi takinca telefon calisiyor gayet AT&T de buluyor 3G de buluyor ama Hazir Kart Turkcell takinca calismiyor.. Telefon benim degil bu arada kiz arkadasimin annesinin ama telefonu ben jailbreak yapip unlock etmistim redsnow ve ultrasnow ile

Turkcell kart ile surekli SEARCHING diyor, hic birsey de bulamiyor :)

bu arada ilgilenen arkadaslara cok tesekkurler!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intimidator -- 17 Mayıs 2011; 4:36:06 >
  • Merhaba;

Benzer bir sorun eşime aldığım telefonda da çıktı. Bende jb yada red snow ile ilgili olduğunu söylememe rağmen eşim inatla vodafone yardım merkezini arayıp durdu. Ve sonuçta eşim haklı çıktı :) 3G açılınca direk bağlantı kopuyor ve sürekli searching te kalıyordu. Vodafone dan internet ayarlarını yaptırdılar ve şimdi hiç sorunsuz kullanıyor. Olmaz olmaz demeyin benim gibi sizde bi deneyin. Umarım sorun çözülür.

İyi günler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahirzora

Merhaba;

Benzer bir sorun eşime aldığım telefonda da çıktı. Bende jb yada red snow ile ilgili olduğunu söylememe rağmen eşim inatla vodafone yardım merkezini arayıp durdu. Ve sonuçta eşim haklı çıktı :) 3G açılınca direk bağlantı kopuyor ve sürekli searching te kalıyordu. Vodafone dan internet ayarlarını yaptırdılar ve şimdi hiç sorunsuz kullanıyor. Olmaz olmaz demeyin benim gibi sizde bi deneyin. Umarım sorun çözülür.

İyi günler..

tesekkurler cevap icin

bu telefonda 3G cikmiyor hic.. hat bulunamiyor direk olarak
    mesela simkart'i samsung bir telefona takiyoruz cok guzel calisiyor, iphone'a takinca searching'de kaliyor..

simdi tekrar redsnow'la jailbreak edip ultrasnow.u yapicam bakalim ne olucak...

• arkadaslar,

sorunu cozdum. Umarim bu olay basina giren birisi olursa bi basligi gorup bakar icine.

yaptigim sey aslinda 5dk.lik olaydi... once redsnow.u acarak tekrar custom firmware ile jailbreak yapicakmisim gb yaptim ancak jailbreak yerine tethering opsiyonu ile telefonu acmayi sectim.
    redsnow klasik jailbreak yolundan goturdu.. power dugmesine bas, home ile power'a bas fln...

sonrasinda ultrasnow.u uninstall edip sorasinda tekrar yukledim..

VE

calisti...

herkese cok tesekkurler zaman ayirip ilgilendiginiz icin
  • intimidator O zaman sen tethered jb yapmışsın. biz senin normal untethered jb yapmış olduğun varsayımından hareket ediyoruz.
  • quote:

intimidator O zaman sen tethered jb yapmışsın. biz senin normal untethered jb yapmış olduğun varsayımından hareket ediyoruz.

kusura bakmayin valla, ikisinin arasindaki farki bilmiyorum gercekten.. internetten baktim google'dan ole yap boyle yap fln yaziyodu bir sitede, oyle jailbreak ve unlock etmistim..

bundan sonra demek ki her bozuldugunda boyle unlock edicez aleti..

herkese selamlar!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.