Şimdi Ara

Durmaplay den diablo3 ros

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler durmaplay den diablo3 ros almayı düşünüyorum güvenilir mi? Alan varsa key geldi mi?

Aldım. Daha key gelmedi. Alacak olan varsa bilgilerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 24 Mart 2014; 0:19:02 >

• Dostum selam. Aldığın key geldi mi? Sorun var mı?

Gittigidiyorda uygun fiyatlı satıyorlar. Bende almayı düşünüyorum ama bir çok olumsuz yazı okudum firma hakkında. Fakat gittigidiyor olunca dedim daha güvenli olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komi

Beyler durmaplay den diablo3 ros almayı düşünüyorum güvenilir mi? Alan varsa key geldi mi?

Aldım. Daha key gelmedi. Alacak olan varsa bilgilerine.

Durmaplay den 4-5 kez wow ve dunde diablo key aldim butun alisverislerimde hic sikinti yasamadim.

Keyler genelde "menu - aldiklarim"menusunde oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hür-Khan

Dostum selam. Aldığın key geldi mi? Sorun var mı?

Gittigidiyorda uygun fiyatlı satıyorlar. Bende almayı düşünüyorum ama bir çok olumsuz yazı okudum firma hakkında. Fakat gittigidiyor olunca dedim daha güvenli olabilir.

Hiçbir sıkıntı olmadı. Oyun çıkmadan önce keyim geldi. Rahat rahat alabilirsiniz.
  • frozen88 F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için
  • Sana da teşekkürler dostum cevap için. Bende Gittigidiyor üzerinden almayı düşünüyorum ama dediğim gibi tereddütte kaldım. Bu akşam alalım bakalım inşallah dediğiniz gibi sorun yaşamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hür-Khan

Sana da teşekkürler dostum cevap için. Bende Gittigidiyor üzerinden almayı düşünüyorum ama dediğim gibi tereddütte kaldım. Bu akşam alalım bakalım inşallah dediğiniz gibi sorun yaşamam

Hayırlı olsun şimdiden.
  • Ben oyun içi alışverişlerimi hep durmaplayden yaparım bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım..
  • eski sanalsaray. en güvenilir diyebilirim. başka yerden almıyorum. arada bir indirimleri oluyor
  • Merhabahttp://www.oyunkartim.com adresinden alabilirsiniz.
  • valla bende durmaplayden alacaktım fakat vazgeçmiştim
    neden olarak tamamen steamden çalınmış arayüzleri, yalan yanlış bilgilerle dolu sayfaları ve google translate çevirileri şüphelendirmişti beni

g2a den aldım ben 85 tl miydi neydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyBatty

valla bende durmaplayden alacaktım fakat vazgeçmiştim
    neden olarak tamamen steamden çalınmış arayüzleri, yalan yanlış bilgilerle dolu sayfaları ve google translate çevirileri şüphelendirmişti beni

g2a den aldım ben 85 tl miydi neydi

Gayet iyi hizmet veriyor. Korkmadan alabilirsiniz. En azından veriyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle güvenilir.
  • Yaklaşık 2 hafta önce aldım. Herhangi bir sorun yok şuanda. Alır almaz gönderiyorlar keyi. İndirimli olarak 59 TL'na aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.