Şimdi Ara

DurmaPlay Etkinlik Saati Başladı - Herkese 1780 Riot Hediye ( Yarışma Sonuçlandı ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
3
Favori
6.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar ürünlerine + versek oluyor dimi? yoksa illa oyunlaramı + vermemiz lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxAnatoSxx

Bilgisayar ürünlerine + versek oluyor dimi? yoksa illa oyunlaramı + vermemiz lazım?

aga sadece bil oyunlarına + versen 210 civari hepsine verebiliyon
  • Arkadaşlar tc mi verdim inş bişey olmaz telefondan yapabiliyırmuyuz ve kac saniye bekleyip basıyoruz bir de ben nerryr + verecegimizi bulamadım link verirmisiniz üye oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaius Claudius Glaber

Arkadaşlar tc mi verdim inş bişey olmaz telefondan yapabiliyırmuyuz ve kac saniye bekleyip basıyoruz bir de ben nerryr + verecegimizi bulamadım link verirmisiniz üye oldum

kardeş 2 saatte pc den zor yaptım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuqwert7878

quote:

Arkadaşlar tc mi verdim inş bişey olmaz telefondan yapabiliyırmuyuz ve kac saniye bekleyip basıyoruz bir de ben nerryr + verecegimizi bulamadım link verirmisiniz üye oldum

Zaman onemli degil de nerden + verecegimizi ogrensem yeticek ve kac saniyede bi basmam gerektigini bu qrada artik bi gunde yapilabiliyor degil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Zaman onemli degil de nerden + verecegimizi ogrensem yeticek ve kac saniyede bi basmam gerektigini bu qrada artik bi gunde yapilabiliyor degil mi

hocam önceden bilseydim 3 4 kere yaparsdım sateN :)

• abi hepsine verin oluyo sırayla işte, ben baya motora bağladım 2 saatte 600 ü geçmişim iyiki gelip şu 500 yaptılar yazısını okudum askodaskd :D yoksa 1000 e kadar yolum vardı,mail attım bakalım vericeklermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderyamf

abi hepsine verin oluyo sırayla işte, ben baya motora bağladım 2 saatte 600 ü geçmişim iyiki gelip şu 500 yaptılar yazısını okudum askodaskd :D yoksa 1000 e kadar yolum vardı,mail attım bakalım vericeklermi

:) bende 502 yaptım maili bekliyorum
  • kötü haber kendi profilimizde +500 gözüküyo olabilir ama herif bi mesaj attı kanım dondu +175 vermişsiniz dedi,çıktım google acc dan bi baktım harbi öyle.. boşa basmışız 1 saat :D beklemek gerekiyomuş,bende +lara profilden bakıyorum gözüküyo diye kafa rahat takılıyodum ne saçma işmiş anasını satim . + 325 yap işin yoksa
  • quote:

kötü haber kendi profilimizde +500 gözüküyo olabilir ama herif bi mesaj attı kanım dondu +175 vermişsiniz dedi,çıktım google acc dan bi baktım harbi öyle.. boşa basmışız 1 saat :D beklemek gerekiyomuş,bende +lara profilden bakıyorum gözüküyo diye kafa rahat takılıyodum ne saçma işmiş anasını satim . + 325 yap işin yoksa

hocam bendede oyle oldu offff nasıl yani kaç gün beklicez
  • 30 - 40 kişi almış Riotları. Alanlar buraya yazarsa iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

30 - 40 kişi almış Riotları. Alanlar buraya yazarsa iyi olur.

hocam burda kaç gözüküyor bakabilirmisiniz ben yanlış mı baktım 502 tane değilmi

https://plus.google.com/u/0/116650770670152618993/plusones
  • quote:

quote:

hocam burda kaç gözüküyor bakabilirmisiniz ben yanlış mı baktım 502 tane değilmi

312 tane yapmışsın.
  • quote:

quote:

quote:

312 tane yapmışsın.

yaa off 500 dü şimdi başlasam eklermi

• taktiği olan varsa söylesin kaç saniyede bir beğeniyosunuz?
  • https://plus.google.com/u/0/111726649290097843601/posts

Biri benimkine bakabilirmi kaç yapmışım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxAnatoSxx

https://plus.google.com/u/0/111726649290097843601/posts

Biri benimkine bakabilirmi kaç yapmışım?

190
  • quote:

taktiği olan varsa söylesin kaç saniyede bir beğeniyosunuz?

agam taktik bu ürün sınıfı varya alt alta ürünler yanında resimleri var sağ tık hemen yeni sekmeleri açıyoruz ard arda sonra hepsine sırayla + ya basıyoz sonra kapıyoz lütfen + verin yukarıda kalsın
  • quote:

quote:

agam taktik bu ürün sınıfı varya alt alta ürünler yanında resimleri var sağ tık hemen yeni sekmeleri açıyoruz ard arda sonra hepsine sırayla + ya basıyoz sonra kapıyoz lütfen + verin yukarıda kalsın

abi tek zeki sen dğlsin zaten 2 saatte o dediğini 600 kere yaptım. ama 175 tanesini saymış google + , kendi profilinden bakıyosun verildi gözüküyo dışardan giriyosun 3 de 1 ini görüyosun.İpnelik google+ da yani.
  • quote:

quote:

quote:

abi tek zeki sen dğlsin zaten 2 saatte o dediğini 600 kere yaptım. ama 175 tanesini saymış google + , kendi profilinden bakıyosun verildi gözüküyo dışardan giriyosun 3 de 1 ini görüyosun.İpnelik google+ da yani.

ben 502 tane yaptım 312 tanesini saymış 400 tamalıyım biraz beklicem sonra devam etcem tekrar

burdan soralım birbirimize yaparken benim kaç şuan

https://plus.google.com/116650770670152618993/plusones

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuqwert7878 -- 12 Aralık 2013; 18:33:14 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.