ergin ataman dorsey bizim için önemli oyuncu gitmeyecek kalacak dedi 1 hafta sonra satıldı. dursun'un sportif başarı adına bir cacık düşündüğü yok amacı borç temizlemek. sadece borç temizlemekle bu iş olmaz borçsuz kulüp mü var.
Sen Ergin Ataman - Dorsey ilişkisini çok yanlış anlamışsın Daha önceki demeçlerine bak
önceki açıklamarını görmedim benim gördüğüm dorsey bizim için önemli oyuncu takımda kalacak aynen bu şekildeydi.
Dorsey ve Ataman arasında soğuk savaş var. Dorsey sözleşmesinin feshedilmesini istiyor böylece istediği takıma gidebilecek. Ergin Ataman ise buna yanaşmıyor buy-out istiyor. Genelde her maç sonunda Ergin Ataman yerin dibine sokar Dorsey'i Dorsey de Allstar haftası bir mesaj yayınlamıştı beni hasta olmama rağmen beni zorla oynatıyorlar diye... Yani senin gördüğün açıklama tamamen politik...
quote:
Orijinalden alıntı: Pthe.
quote:
Orijinalden alıntı: vesalius
quote:
Orijinalden alıntı: Pthe.
quote:
Orijinalden alıntı: vesalius
Adnan Öztürk'ün açıklamalarına göre amatör şubelerin son 5 senede kulube zararı tam 205 milyon dolar.. Sürdürülebilir gibi değil ki hocam, içten içten birileri sürekli yiyor.
Başkanın bu ayrılan paraları düşürmesi şart. Her birimin kendi bütçesi olmalı, gelirine göre olmalı harcamaları da artık
Burda neresinden atıyor belli değil .Son beş senelik futbol klübünün zararı okadardır anca
Sen amatör branşlara 50 milyon dolar mı harcıyon ? Birde bunun sponsorlukları var tamamen yalan
Bana da şüpheli geldi en başta bu rakamlar ama bir zamanlar yönetimin içindeydi de.. Rakam konusunda sallamış olamaz da zararla gideri birbirine karıştırmış olabilir
Senelik 50 milyon dolar zarar imkansız
kulube alınan şeylerden indirilen komisyonlar, gidilen otellerden cukka yapılan komisyonlar vs vs diye gidersek bence çok olmaz. yiye yiye bitirmeye yaklaştılar.
ama onu kapa bunu kapa bu çözüm değil, devletin telekomu onu bunu özelleştirmesi gibi saçma sapan kurtuluş yöntemleri.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme