Şimdi Ara

Dursun Özbek’in yeniden başkan seçilme ihtimali (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egemena

Kestiği otel faturaları falan fasa fiso. Riva 3 kuruşa elden gitti, hesabını sorup bu adamı ibra bile etmemek lazımdı ama nerdeee.
    sözde riva ve florya ile borçlar kapanacaktı
    senin borçların doviz ile futbolcu ödemelerin döviz ile ama sen gittin bu anlaşmayı TL ile yaptın. O günkü kur ile bugunkü kur arasında dünya kadar fark var.
    Aziz Yıldırım bile bu piyasada doviz işliyor, beinsports ile yapılan anlaşmada neden kuru sabitleyelim diye karşı çıkan tek isimdi.
    Bizim başkan ise uzun dönemli bir geliri TL ile yaptı. Hadi TL ile yaptın peşin al, alamıyorsan faizli al.
    2 yıl önce 500 Milyon TL 180 Milyon Dolar yaparken bugun 100 Milyon dolar ancak yapıyor.Kalan parayı ne zaman alacağımız meçhul o zamana kadar 60 70 milyon dolara düşer bu da 2 yıllık transfer parasına eşdeğer.
    Bu arada gelen para da vadeli geldi bize o kırdırıldığında da 80 -100 milyon tl faiz ile kırdırıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

sizin yönetim bizimkiler kadar salak degil malesef. bir daha seçilmez dursun
    Maalesef tam olarak öyle değil hocam. Özhan Canaydın 3 seçim kazanmıştı. Dursun da eğer Ocak ayında baskın seçim yapıp kaybetmese bu seçimde şansı olurdu ama kendi ayağına sıktığı için artık pek şansı kalmadı. Bizde statüko diye adlandırdığımız bir düzen var ve bu kulübe zarar veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Maalesef tam olarak öyle değil hocam. Özhan Canaydın 3 seçim kazanmıştı. Dursun da eğer Ocak ayında baskın seçim yapıp kaybetmese bu seçimde şansı olurdu ama kendi ayağına sıktığı için artık pek şansı kalmadı. Bizde statüko diye adlandırdığımız bir düzen var ve bu kulübe zarar veriyor.

Alıntıları Göster
    Özhan Canaydın Galatasaray sevdalısydı.. Bu resmen para iç etmek için uğraşıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Özhan Canaydın Galatasaray sevdalısydı.. Bu resmen para iç etmek için uğraşıyor..

Alıntıları Göster
    aynen öyle özhan canaydın kötü bir başkandı ama niyeti her zaman iyiydi galatasarayın parasının değerini bilirdi.

Abrurahim albayrak da söyledi.

Transfer görüşmesine bir kişi gitmez, biz 4 kişi gidiyorduk dedi ki mantıklı olan da budur. Tek bir kişi gittiği taktirde yolsuzluklara çok açık olur.
    Yine abdurahim albayrak burak yılmaz için 100 bin dolar için 3 saat pazarlık yaptım dedi. Ben bu adamların hiç bir transfer için pazarlık yaptığını düşünmüyorum.

Mesela Gomiz Yıllık 4 Milyon Garanti para alıyor. Belhanda 3.350 alıyor ... Bu adamlarla düzgün pazarlık yapılmış olsa sadece bu 2 oyuncudan 1,5 Milyon avro tasarruf ederdin.

Menejer ücretlerini saymıyorum bile kim bilir kimlere gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Alıntıları Göster
    Canaydın bizi yerimizden yurdumuzdan etmişti. Eski Ali Sami Yen stadı şehir merkezindeydi ve ulaşımı kolaydı ama şimdiki dağ başında. Sırf 52.500 kapasitesi olsun diye uzak yere stat yaptırdı.
  • Secilirse Galatasarayin G sini bile goremeyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne karaktersiz adammış lan bu. taraftarın %99'u seni istemiyor, senden nefret ediyor hala aday olmayı kendine nasıl yedirebiliyorsun. bu kadar karaktersizini görmemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graviton G

ne karaktersiz adammış lan bu. taraftarın %99'u seni istemiyor, senden nefret ediyor hala aday olmayı kendine nasıl yedirebiliyorsun. bu kadar karaktersizini görmemiştim
    İyimser bir rakam 99

Seven yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Sevdadır Türkiye

Bu mesaj silindi.
    Okuduğunu anlama problemini düzeltmen lazım.

Aşağıdakilerden başlayabilirsin

Laf olsun torba dolsun

cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur

• Bu adamın galatasaray sevdalısı görünüp aslında nefret eden biri gibi his var. Gs adasını çöplüğé çevirttirdi oyuncuların parası 7 aydır ödemiyor du.utanmadan hala başkanlık için aday .eğer bu saatten sonra onà oy veren üye benim için galatasaray düşmanıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Gencer315

Bu adamın galatasaray sevdalısı görünüp aslında nefret eden biri gibi his var. Gs adasını çöplüğé çevirttirdi oyuncuların parası 7 aydır ödemiyor du.utanmadan hala başkanlık için aday .eğer bu saatten sonra onà oy veren üye benim için galatasaray düşmanıdır
    Herşeyi geçtim

Adam Riva ile florya yı borçları ödücem diye sattı o paranın yarısını tüketti

O paranın yarısı geldi gs ın borcu kapanmadı böyle bir başkana bu yetkiyi verdiler

Burası Galatasaray Galatasaray ne zaman şahlansa kendi ayağına kendisi sıkar
    Dursuna oy veren Galatasaraylı değildir rantçı bir kenedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 25 Mayıs 2018; 23:35:8 >
  • Evet fatih Altaylı bunun yediği haltlari yazmıştı. Rantçı kesim her yerde var.direkt düşman dır buna oy veren

• quote:

Orijinalden alıntı: Gencer315

Evet fatih Altaylı bunun yediği haltlari yazmıştı. Rantçı kesim her yerde var.direkt düşman dır buna oy veren
    Yarın umarım dursun seçilmez dostum

Diğer Ozan ismindeki aday da fena konuşmuyor genç girişimci birine benziyor ama ne olursa olsun Mustafa başkan seçilmeli çünkü adam dursuna karşı tek aday çıktı ve elinden geleni yaptı.eğer hak yerini bulacaksa Mustafa cengizin seçilmesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Yarın umarım dursun seçilmez dostum

Diğer Ozan ismindeki aday da fena konuşmuyor genç girişimci birine benziyor ama ne olursa olsun Mustafa başkan seçilmeli çünkü adam dursuna karşı tek aday çıktı ve elinden geleni yaptı.eğer hak yerini bulacaksa Mustafa cengizin seçilmesi lazım

Alıntıları Göster
    Seçilecektir. ultrAslan onu desteklediğini açıkladı biraz önce.

• quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Seçilecektir. ultrAslan onu desteklediğini açıkladı biraz önce.

Alıntıları Göster
    Hocam umarım da şimdi medyada gördüm

Dursun iftar yemeği vermiş 600 ün üstünde üye katılmış ciddi bir rakam

Kongre üyeleri sanki bana rantçı gibi geliyor Mustafa Cengiz de gs parasını bu rantçılara asla yedirmez ama dursun da bu potansiyel var

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Hocam umarım da şimdi medyada gördüm

Dursun iftar yemeği vermiş 600 ün üstünde üye katılmış ciddi bir rakam

Kongre üyeleri sanki bana rantçı gibi geliyor Mustafa Cengiz de gs parasını bu rantçılara asla yedirmez ama dursun da bu potansiyel var

Alıntıları Göster
    Katılım 4 binden fazla olacağı için Dursun istediği ladar yemlesin üyeleri farketmez. Onu o sandığa gömeceğiz.

• Dursun Özbek gerçek galatasaraylıdır
  • Aziz Yıldırım'ın gerçek fenerbahçeli olması gibi😍

• quote:

Orijinalden alıntı: arda2007

Aziz Yıldırım'ın gerçek fenerbahçeli olması gibi😍
    Aziz beceriksiz dursun ise savruk dursundan bin kat iyidir Aziz fb nin 1 kuruşunu yedirmez de yemez de

• Ali Fatinoğlu'nun seçilme ihtimali, Dursun Özbek'ten daha çok. Öyle bir ihtimal kalmadı artık.

Göreceksiniz yarın, ilk 5 sandık açılmadan salonu terk edecek. Bir daha insan içine çıkacak yüzü olmayacak.

Seçilme ihtimali geç, tüm adaylar adaylıklarından vazgeçse, Dursun yine de o koltuğa tekrar oturamaz, oturtmaz bu camia ve taraftar.

Galatasaray ve Fenerbahçe camiaları başkanlarını seçmiştir. İki seçiminde kazananları bellidir. Heyecan yaratmaya gerek yok.

2018 birçok açıdan çok güzel bir yıl olacak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.