Şimdi Ara

Durum ciddi bi akıl veren olsa da rahatlasam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar sevgili dostlarım abilerim ablalarım.
    Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın özür dilerim.
    Şimdi gelelim asıl mavzuya.
    20 yaşındayım geçtiğimiz yıl liseden mezun oldum YGS de pek iyi bi sonuç alamayınca 1 sene daha hazırlanma kararı aldım daha öncesinde babamın sigortası üzerinden faydalanıyordum 18 e girice sigortadan düşmüştüm okuldan öğrenci belgesi alıp ilgili merciye başvuruda bulununca düzeltilmişti şimdi yeniden babamın sigortasından düştüm fakat her hangi bir eğitim kurumunda kaydım olmadığı içinde bana isteğe bağlı sigorta adı altında aylık brüt 100 ₺ civarı bir ödeme çıkmıştı ilgili birimlere gidip gelir testi yaptırdığım zaman bu 100₺ lik ödeme 50 ₺ civarında bir rakama düştü. Fakat şöyle bir durum var bu ödeme benim emekliliğime bir fayda sağlamıyor ve sadece sigortadan faydalanabiliyorum ayrıca ben işsiz olmama rağmen neden devlete para ödemek zorunda kalıyorum çok saçma bir işlem bir türlü anlam veremedim. Yani yaklaşık okulların açıldığı tarihten itibaren bana aylık 50 ₺ 50 ₺ her ay ödeme çıkıyor ve ben de ödemediğim için şu an ölüyorum desem hiç bir hastahane parayı görmeden bana bakmıyor.

Ne yapmam gerek a dostlar aranıza bu konulardan anlayan birileri illaki vardır bi akıl verin de ben de kurtulayım b dertten.
    Şimdiden herkese teşekkür ederim cevaplarınızı bekliyorum.

• Odican

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 yaş altında oldugun için borcun siliniyor,telaşlanmana gerek yok
    25 yalından sonra bi yolunu bulursun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya borc degil mevzu benim dislerim problemli dis hastahanesine gidiyordum oraya da gidemiyorum artik derdim o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç anlamadığım işler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.