Şimdi Ara

Durumumu anlatan bir şarkı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 yıllık sevgilim, aslında çok basit bir kızmış, ona yüklediğim anlamlar, verdiğim değerler, güvenim, sevgim, ve onun için yaptığım fedakarlıklar gerçekten büyüktü. Ayrıldık, dönmeye çalıştığım gün, geri dönmek istemedi, nedenini söylemedi, böyle daha mutlu olduğunu söyledi, pes ettim, 2 hafta boyunca düşündüm her şeyi bizi, onu... hep kendimden önce onu koydum öne değer olarak. pes edip yeni bir sayfa açacak cesaretim geldiğinde, biricik dostum bana açıldı ve beni aylardır sevdiğini söyledi. Ben ona karşı duygularımı bastırıyordum, eski sevgilim için. ve buluştuk, yeni yıla baş başa girdik. hayatımın en harika 2 günüydü maalesef 1 ocak saat 18 de, eski sevgilim aradı, bana kızdı nasıl birlikte olursun o kızla falan dedi.
    Ben pişman değildim çünkü o iki günün sonunda gerçekten o kıza ait olduğumu anlamıştım. özür bile dilemedim ama beni affettiğini ve ona dönmem gerektiğini söyledi. çok büyük laflar etti. sonraki dakikalar içinde yeni yıla beraber girdiğim kızla konuştum, ikisi de seçim yapmamı istedi, ben pişmanlıkla, acımakla, ve karmakarışık bir kafayla eski sevgilimi seçtim. Saatlerce pişmanlık duydum dostumu, sevgilimi üzdüğüm için, çünkü o iki gün içinde yaşananlar gerçekti. ertesi gün kalktım ve eski-yeni sevgilimle kahvaltı ettim. hiç bir şey hissetmiyordum ona karşı ve o an çöktüm bittim, yanlış kararı aldığımı biliyordum, tüm gün düşündüm, ağladım ve bir sürü şey. Saat 16da, artık çeki düzen verdim kendime, belki eskisi gibi oluruz , belki her şey düzelir diye, kendimi değiştirmeyi bile göze alarak ona döndüm.
    O, 1.5 sene boyunca tartıştığımız konular, onun erkeklerle yakın olması, özellikle "cool", ama aslında yavşak ve kızlara *kusura bakmayın* amlı et parçası gözüyle bakan arkadaşlarından kıskanmam, giydiklerinin onu ** kaşar gibi göstermesini söylemem ve giymemesini istemem, **asla bir biradan fazlasını içirmemem" ve nereye giderse gitsin bana haber versin demem**,partileri ve konserleri insanların çoğunlukla kız düşürmek için kullandığını söylemem**. Kötü günümde gerçekten yanımda olmamış bir kız için istediklerim, verdiklerimin yanında çok azdı ama bunu bile sorun ediyorduk ve ben yine salak gibi sorunu kendimde aramıştım. O gün saat 4 30da, bundan vazgeçtim işte. istediğin gibi ol, için önemli dedim. insanların sevgilim hakkında ne düşündüğü önemli değildi sırf kıyafeti için o benimdi nasılsa ve 16.30da, benden ayrıldıktan 5 gün sonra, dar pantolonuyla, sınıfındaki o "cool" arkadaşlarından biriyle konsere gittiğini, içtiğini, ve onunla yattığını öğrendim. Bana geri dönme sebebi "olmamasıymış". Beni arıyormuş o çocukta ve bensiz mutlu olamayacağını ancak o çocukla yattıktan sonra, orgazm olamadıktan sonra anlamış. bunu bana söylediği an bittim. onca şey birden yok oldu, kalbimde, ruhumda kocaman bir delikle kaldım orada ve utanmadan bana affettim seni sen de beni affet diyordu, beni anladığını söylüyordu.
    Şunu diyebilirim size, o neden vardı ya beraber olamama nedenimiz, yatmasıymış başkasıyla. bunu bilmeme rağmen, sırf mutluyum dedi diye, pes ettim ben. günlerce aklımda o vardı. ama ağlarken yanımda o dostum vardı. ve benden hoşlandığını söylediğinde, gerçekten eski sevgilimi unutmuştum ve o kadar değerli bir ilişkiden sonra daha azıyla asla birlikte olamazdım, çünkü sevgilime vermiş olduğum değer ondan sonra beraber olduğum kızı da etkiliyordu. Ben o mutlu diye, ondan arınma sürecine girdim ve çıktım o ise benim aksi yönüme gidip ne kadar basit bir kız olduğunu gösterdi. yaşayanlar bilir bunu ancak. O utanmaz yüzüme bakarak, sırf bencilliğindenü mutluluğumu bozdu, huzurumu bozdu ve ben salak gibi göz yumdum aslında 1.5 yıldır göz yumuyormuşum, vahşi cennetin yakınındaydım çünkü o zamanlar asla tam mutluyum diyemiyordum.
    o kaşarla aramdaki her şeyi bitirdim, diyebileceğim en ağır sözleri söyledim ona. Fakat sonra özür dilerim, dediklerimi haketmiş olsan da dememeliydim dedim, tek istediğmin artık kendisine saygısının olması ve bu kadar ucuz bir kız olmamasıydı. iilişkimize leke sürmüştü bir kere ve benim için anlamı ölmüştü, en azından onun için bir şeyler ifade etsin diye, seni benim sevmiş olduğumdan bir gram az seven biriyle beraber olma dedim, çünkü ben olmadım. Ve artık kapattım o sayfayı. dostum, beni affetti, ve tekrar sevgilim oldu. O dünyanın en mükemmel kızı, 9gagçı, bilgisayar oyunlarıyla arası çok iyi :), benim gibi çok değer veriyor insanlara ve gösteriyor bunu da. şu an her şey çok güzel ama tabii ki de anılar kalıyor. Bize özel, benim ona olan sevgimden başka tek şey sevişmemizdi, ben böyle düşünüyordum ve o ikisini de serseri, mal bir çocukla yatarak öldürdü. her anımda ne kadar aldatıldığımı, kandırıldığımı ve aptal olduğumu düşünüyorum. şu an ki sevgilimi de üzmek istemiyorum, benim halimi anlamaya çalışıyor ve destek oluyor ama ona mutluyum diye yalan söyleyebiliyorum ancak. evet onu seviyorum ama hala eski sevgilimi atlatmadım. eski sevgilimi sevmiyorum, nefret ediyorum hatta, büyük olmam lazım ama olamıyorum, metin olmam lazım ama olmuyor. kalbimde bir hançer ve yaşadığım her anı bir iğne olup giriyor oraya. şu duygularımı anlatan bir şarkı istiyorum sizden. çok karmaşık bir durum ama bunların yarısını bile yaşamış onlarca insan vardır. bekliyorum sizden şarkı önerilerinizi..

• bu iyi geliir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.