Şimdi Ara

durust bır onerı beklıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Samsung x700 biraz araştırılırsa 450 ye falan alınabilir.
  • var e398 in sıfır ama fiyatı uçurmuşlar biryerde 530 liraya görmüştüm.gerçekten güzel bir telefon ama o paraya değmez.o fiyata bir 6630+512 mb hafıza kartı alınır
    quote:

Orjinalden alıntı: gren

quote:

Orjinalden alıntı: subuti

telefonun sesini hiç duymadım. Ama 500 ytl az değil. biraz daha sıkarak k750 alabilirsin. ya da iyi mp3 için e398 önerebilirim. ama sıfırı var mı bilmiyorum.

peki l7nin mp3 sesi nasıl e398e oranla mp3 için sorduğuna göre oda alternatif olabilirmi arkadaşa ne dersin
  • hiçbi telefon sony ericssonlar kadar iyi mp3 çalamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LAZUSAGI_61

ha bu arada söylemeyi unuttum. raks 440 a hafıza kartı takılabiliyor. daf06 arkadaşın açtığı topicte gördüm diye hatırlıyorum. gerçekten çok övülen bi cihaz türk mühendislerinin malı olması yeterkamera ve bt v.s. önemli değilse alınabilecek en iyi cihaz bence. yalnız incelemedim sorumluluk kabul etmem

yok yaw takılmıyorda kendi hafızası 128 mb. gayet iyi bence. d500 gibi bir telefonun bile 96mb olduğunu düşünecek olursak

• işte kullanmadığım için bilemiyorum bende nerden duyduğumu bi hatırlayabilsem
  • Raks
    Urettiği cep telefonlarının ne kadar yerli olduğu soruldugunda nokia ne kadar finlandiya orijinliyse biz de o kadar türk orijinliyiz" deme gafletinde bulunmuş bir yöneim kurulu başkanına sahip firmadır.
    adama sorarlar "nokia finlandiya ünversitelerine rf microelectronics konusundaki araştırmalar için ne kadar fon ayırmaktadır", "neden finlandiya üniversitelerinden deli gibi bu yönde öğrencilere ait yayınlar çıkmakta, tez çalışmaları yürütlmekte ve test çipleri ürettirilmektedir"
    yerli telefon uzakdoğuda elle tutulur herşeyi anahtar teslim telefon ürettirip türk mühendislerini kod yazdırmak için istihdam etmekle üretilmez.
    quote:

ha bu arada söylemeyi unuttum. raks 440 a hafıza kartı takılabiliyor. daf06 arkadaşın açtığı topicte gördüm diye hatırlıyorum. gerçekten çok övülen bi cihaz türk mühendislerinin malı olması yeterkamera ve bt v.s. önemli değilse alınabilecek en iyi cihaz bence. yalnız incelemedim sorumluluk kabul etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi direstraits -- 25 Mart 2006; 5:04:23 >

• YA SENİN BANA KASTINMI VAR ARKADAŞIM. BAK CİHAZLARIN ARDINA ÇOĞUNDA MADE İN CHİNA YAZIYOR. RAKS İLE NE ALIP VERMEDİĞİNİZ VAR ANLAMADIM. BENİMKİ SADECE TAVSİYEYDİ. OLUP OLMADIK ALAKASIZ ŞEYLERİ BURALALRA YAZIP DURMAYIN YOKSA ADMİNLERE ŞİKAYETTE BULUNUCAM. YETER ARTIK ANLADINIZMI YETERRR
  • quote:

Orjinalden alıntı: gren

m4410u bende incelemedim
    pil ömrü 200-2.5
    video kayıt süresi ne kadar?
    mp3 kalitesi nasıl?
    mp3 arkaplan oluyormu?
    bunları deneyip beğenirsen alabilirsin gibi
    kapaklı bir telefon için iy bir fiyat özelliklere göre ama alda almada diyemem

lg cep telefonları için
    1-www.sng.com.tr
    2-www.senguller.com
    3- wowlgtr.com
    a bakabilirsiniz. hatta forumda koymuşlar wowlg ye.
    yazılımlarıda indirebilirsiniz.

• Bana gore raks turk mali degilse bunu belirtirim ve sende benim karsi dusuncemde isen karsi karsiya gelmemiz kadar dogal bir durum olamaz.Raks la alip verememek diye bir sey yok sunuldugu gibi turkmali olmadigini savunuyorum.Itirazinmi var foruma panasonic aldiktan sonra simdilerde K750 kullanip hangi telefonun nasil ne sartlarda uretildigini bana ogretme.Dinime kufreden bari musluman olsa.Kime ne sikayette bulunursan bulun...
    quote:

YA SENİN BANA KASTINMI VAR ARKADAŞIM. BAK CİHAZLARIN ARDINA ÇOĞUNDA MADE İN CHİNA YAZIYOR. RAKS İLE NE ALIP VERMEDİĞİNİZ VAR ANLAMADIM. BENİMKİ SADECE TAVSİYEYDİ. OLUP OLMADIK ALAKASIZ ŞEYLERİ BURALALRA YAZIP DURMAYIN YOKSA ADMİNLERE ŞİKAYETTE BULUNUCAM. YETER ARTIK ANLADINIZMI YETERRR

• quote:

Orjinalden alıntı: direstraits

Raks
    Urettiği cep telefonlarının ne kadar yerli olduğu soruldugunda nokia ne kadar finlandiya orijinliyse biz de o kadar türk orijinliyiz" deme gafletinde bulunmuş bir yöneim kurulu başkanına sahip firmadır.
    adama sorarlar "nokia finlandiya ünversitelerine rf microelectronics konusundaki araştırmalar için ne kadar fon ayırmaktadır", "neden finlandiya üniversitelerinden deli gibi bu yönde öğrencilere ait yayınlar çıkmakta, tez çalışmaları yürütlmekte ve test çipleri ürettirilmektedir"
    yerli telefon uzakdoğuda elle tutulur herşeyi anahtar teslim telefon ürettirip türk mühendislerini kod yazdırmak için istihdam etmekle üretilmez.
    quote:

kardaş bildigim kadarıyla raks muhendislerinin bulup tescilleyip sattıkları ozellikleri sayayım. isimlerde, özelliklerde minik hataralar yaparsam affola.
    1-cep telefonundan PBX telefonlara dogrudan ulaşım
    2-ismini bilmem ama simkartı içerisine kopyalayıp simkart çıkarıldıktan sonra simkart içindeymiş gibi yer bole takipi yapılabilen ve arama yapılabilen sistem( bu sistem güvenlik için , özellikle çalınmaya karşı koruma amaçlı üretldi. hırszı telefonu alınca içindeki kartı kırıp atıyor. işte bu durmda bu ozellik dikkat çekiyor. ürünün bulunmasında buyuk kolaylık. R3520 MDELİNDE KULLANILDI)
    3-aynı zöellği taşıyan telefonlarda birvirinin yer bolge bilgisini digerine yonlendiren sistem. çocukları, yol iz bilmeyen aile fertleri olanlar için çok ideal bir özellikti. sanırım bu ozellikleri raks firması baska bir firmaya sattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telefonumabak -- 25 Mart 2006; 17:05:56 >

• quote:

Bana gore raks turk mali degilse bunu belirtirim ve sende benim karsi dusuncemde isen karsi karsiya gelmemiz kadar dogal bir durum olamaz.Raks la alip verememek diye bir sey yok sunuldugu gibi turkmali olmadigini savunuyorum.Itirazinmi var foruma panasonic aldiktan sonra simdilerde K750 kullanip hangi telefonun nasil ne sartlarda uretildigini bana ogretme.Dinime kufreden bari musluman olsa.Kime ne sikayette bulunursan bulun...
    quote:

YA SENİN BANA KASTINMI VAR ARKADAŞIM. BAK CİHAZLARIN ARDINA ÇOĞUNDA MADE İN CHİNA YAZIYOR. RAKS İLE NE ALIP VERMEDİĞİNİZ VAR ANLAMADIM. BENİMKİ SADECE TAVSİYEYDİ. OLUP OLMADIK ALAKASIZ ŞEYLERİ BURALALRA YAZIP DURMAYIN YOKSA ADMİNLERE ŞİKAYETTE BULUNUCAM. YETER ARTIK ANLADINIZMI YETERRR

Hocam bu aşamalardan geçmeden nasıl birden bire tamamen türk malı bir ürün üretmesini bekliyorsun. Nokia da bir anda telefonlarını tüm parçalarını kendi üretip satmadı. kaldı ki hala da öyle yapmıyor. Ama emin ol onlar bu işe giriştiğinde Fin halkı senin gibi sağda solda kendi malını kötülememiştir. Ama Birebir aynı ürünün isim değiştirilmesi yerine yeni bir tasarım yaptırabilselerdi fena olmazdı tabi. Şu an ki güçleri bu kadarında yetiyor demek ki. Ama umuyoruz ki 5-10 sene sonra raks ta türk üniversiteleriyle ortak işler yapar. üniversitelere katkıda bulunur. istediğimiz ve hayalini kurduğumuz olay budur. Kimse sana İstediğini söyleyemezsin filan demiyor tabi ki konuşacaksın ama umarım biraz daha duyarlı olursun bu konuda. Eğer gelecekte nokia gibi bir markan olsun istiyorsan biraz destek vermelisin.

Neyse topic amacından şaştı. Zaten arkadaşta lg almaktan vazgeçti sanırım

• raksın türk malı olup olmadığının tartışma yeri burası değil. sırf bana muhalefet olsun diye adam başka bi topicteki yazıyı buraya kopyalamış. burda üretildiği yere göre değil özelliklerine göre cihaz öneriyoruz. o yazının buraya yazılma anlamı ne hala anlamış değilim. tamam türk değil ama burda türklüğünden bahseden oldumu sadece mp3 çalarlı cihazları önerip bilgi alabileceği yerleri söylüyoruz. ama başka bi topicde yazdığım gibi kabahat yardım edeyim diyende. bu arada arkadaşa teşekkürler beni baya bi inceliyor. dost başa düşman ayağa bakarmış ne iş anlamadımya neyse.
  • quote:

raksın türk malı olup olmadığının tartışma yeri burası değil. sırf bana muhalefet olsun diye adam başka bi topicteki yazıyı buraya kopyalamış. burda üretildiği yere göre değil özelliklerine göre cihaz öneriyoruz. o yazının buraya yazılma anlamı ne hala anlamış değilim. tamam türk değil ama burda türklüğünden bahseden oldumu sadece mp3 çalarlı cihazları önerip bilgi alabileceği yerleri söylüyoruz. ama başka bi topicde yazdığım gibi kabahat yardım edeyim diyende. bu arada arkadaşa teşekkürler beni baya bi inceliyor. dost başa düşman ayağa bakarmış ne iş anlamadımya neyse.

quote:

ha bu arada söylemeyi unuttum. raks 440 a hafıza kartı takılabiliyor. daf06 arkadaşın açtığı topicte gördüm diye hatırlıyorum. gerçekten çok övülen bi cihaz türk mühendislerinin malı olması yeter kamera ve bt v.s. önemli değilse alınabilecek en iyi cihaz bence. yalnız incelemedim sorumluluk kabul etmem

Turk muhendislerinin mali olmasi yeter lafina istinaden yazilmis yazidir o.Ayrica bak bakalim ilk once burayami yazmisim orayami.Seni ne takip edecem ayni topige yaziyorsun digerlerini okudugum gibi senin yazdiklarinida okuyorum.O ne demis bu ne yazmis duyduklarinla okuduklarinla millete telefon onerisimi yaptigini zannediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi direstraits -- 26 Mart 2006; 0:08:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: subuti

quote:

Bana gore raks turk mali degilse bunu belirtirim ve sende benim karsi dusuncemde isen karsi karsiya gelmemiz kadar dogal bir durum olamaz.Raks la alip verememek diye bir sey yok sunuldugu gibi turkmali olmadigini savunuyorum.Itirazinmi var foruma panasonic aldiktan sonra simdilerde K750 kullanip hangi telefonun nasil ne sartlarda uretildigini bana ogretme.Dinime kufreden bari musluman olsa.Kime ne sikayette bulunursan bulun...
    quote:

Hocam bu aşamalardan geçmeden nasıl birden bire tamamen türk malı bir ürün üretmesini bekliyorsun. Nokia da bir anda telefonlarını tüm parçalarını kendi üretip satmadı. kaldı ki hala da öyle yapmıyor. Ama emin ol onlar bu işe giriştiğinde Fin halkı senin gibi sağda solda kendi malını kötülememiştir. Ama Birebir aynı ürünün isim değiştirilmesi yerine yeni bir tasarım yaptırabilselerdi fena olmazdı tabi. Şu an ki güçleri bu kadarında yetiyor demek ki. Ama umuyoruz ki 5-10 sene sonra raks ta türk üniversiteleriyle ortak işler yapar. üniversitelere katkıda bulunur. istediğimiz ve hayalini kurduğumuz olay budur. Kimse sana İstediğini söyleyemezsin filan demiyor tabi ki konuşacaksın ama umarım biraz daha duyarlı olursun bu konuda. Eğer gelecekte nokia gibi bir markan olsun istiyorsan biraz destek vermelisin.

Neyse topic amacından şaştı. Zaten arkadaşta lg almaktan vazgeçti sanırım

bu vatandaşta senin dediğin duyarlılık falan yoktur subuti kardeşim.öyle bir duyarlılık olsa önce efendi gibi telefonları eleştirirdi.firmayı değil.
    bu öyle biri değil.
    ayrı bir sıkıntıda nedense bu tür ileri kotaranlar.yazıları yazanlar hep kullanıcı profillerini gizliyorlar.bu da bir yöntem demekki.zor benim ülkemin işi.çok var içimizde.ne diyeyim.
    ddiğin gibi bu topikte amacından şaştı.bu arkadaşta zaten telefon melefon almaz daha...

• ya arkadaşım bak. kötü laf kullanmam hayatta ama her kulunda bi dayanma sınırı vardır. ben bi telefon hakkında bana anlatılanlarla yorum yapınca buraya dediklerine göre şöyleymiş diye yazıyorum. eğer kullandığım cihazsada kullanıp deneyen biri olarak yorum yaptığımı belirtiyorum. bak başka topictede aynını yapmışın önce yazılarımı adam gibi oku. ya inanki güldürdün beni kendini bu kadar komik durumlara düşürme ya
  • VELET boyle eblek eblek arkadasim muhahaha ile forummu yaptigini zannediyorsun.Sen altinda bez ile dolasirken ben gibi forumlara yaziyordum.Elestiriye gelemiyorsan dayanamiyorsan girmeyeceksin boyle forumlara.Dayanamayip kotu laf kullanmam ama soyle boyle diyerek vıdı vıdı yapma.Coluk cocuk avutmuyorlar burda.
    quote:

ya arkadaşım bak. kötü laf kullanmam hayatta ama her kulunda bi dayanma sınırı vardır. ben bi telefon hakkında bana anlatılanlarla yorum yapınca buraya dediklerine göre şöyleymiş diye yazıyorum. eğer kullandığım cihazsada kullanıp deneyen biri olarak yorum yaptığımı belirtiyorum. bak başka topictede aynını yapmışın önce yazılarımı adam gibi oku. ya inanki güldürdün beni kendini bu kadar komik durumlara düşürme ya

• yaptığın hatanın farkına vardın ama altta kalmayı yediremiyosun kendine. ben bi cihazı kullandımsa kullandım diye yazarım kullanmadımsada kullanmadım derim. sen lütfedip msjlarımı okumuyosun bile. yada okuyosan başka şekilde okuyosun. ne diyim hakkaten çok espirili bi insanmışsın. diğer topicede yazdım. artık seni kendime muhatap almayı düşünmüyorum. kendin yaz kendin oku. hep ciddi olmakla olmaz bu kadar insan var burda eğlendiriyosun bizi hay çok yaşa emi
  • Daha once yazdigim gibi dinime kufreden bari musluman olsa.Farkina vardigim senin gibi bir sey bildigini zanneden veletlerin forumda bolca oldugudur.
    quote:

yaptığın hatanın farkına vardın ama altta kalmayı yediremiyosun kendine. ben bi cihazı kullandımsa kullandım diye yazarım kullanmadımsada kullanmadım derim. sen lütfedip msjlarımı okumuyosun bile. yada okuyosan başka şekilde okuyosun. ne diyim hakkaten çok espirili bi insanmışsın. diğer topicede yazdım. artık seni kendime muhatap almayı düşünmüyorum. kendin yaz kendin oku. hep ciddi olmakla olmaz bu kadar insan var burda eğlendiriyosun bizi hay çok yaşa emi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi direstraits -- 26 Mart 2006; 18:19:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.