Şimdi Ara

Duş aldıktan sonra giyinirken yine terliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: photo_canon1

ben kışçıyım arkadaş.. üşümeyi sıcağa tercih ederim her zaman.. millet ne aramaya antalyaya gidiyor bu zamanlarda onu da anlamış değilim örneğin.. arkadaş, bildiğin YANIYOR.. denize girsen deniz de ateş gibi.. hani maksat "pişmek"se diyecek birşeyim yok.. rusları anlarım, adamlar kutupları yaşıyor.. sıcağı özlüyor da bize ne oluyor ki? konu koptu sonra devam ederim yazmaya

Olsun kardeşim ben seni dinledim Trabzonluyum her gün yağmur çamur bir kere özlemedim yazı , yazın yaptığından da gezdiğinden de bişey anlamıyosun.

• 2 gündür sıcaktan gündüz dışarı çıkamıyordum bugün çıkıp bir dolaşayım dedim, inan kan ter içinde döndüm eve yani antalyadan nefret etmeye başladım.
  • Duşunu bitirdikten sonra sadece soğuk suyu açıp altında 3-5 dakika dur. Bir de iyice kurulanmadan giyinme
  • sıcak suyla duş alıyorsan normaldir, nolcakti ki başka?
  • Kışı seviyorum diyenleri iki gün sonra hava 2-3 derece olup bi tarafları donduğunda görecem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • duşdan çıkmadan önce bi sıcak suyla yıkan ciddiyim
  • ben duşa girmeden önce terliyorum düşün artık
  • Demin elimi yıkadıktan sonra bi baktım yüzümden sular akıyor. Yüzümü yıkamadığım halde yoksa yıkadım mı diyorum kendi kendime
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.