Şimdi Ara

Duş kabini ve teknesi almak istiyorum? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
38.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizizm yerdeki fayanslarda o beyazlardan. ıslak zeminde çok kayıyor
    eskiden ege seramik in pütürlü fayansları vardı, söklüldüğüne bin pişman oldum. şimdi arıyorum onları bulamıyorum
  • Bizim duşakabinin zemininde, güya kaymayı önleyici girinti çıkıntılar var ama yinede pek bir faydası yok. Zemin suyu ve sabunu gördüğü zaman o biçim kayganlaşıyor. Bunun önüne geçmek için 0.5 mm. kalınlığında metreyle satılan delikli paspaslardan alıp zemine göre yerleştirdim. Şimdi ne yaparsanız yapın kaymıyor, ayrıca delikli olduğu için temizlemeside çok kolay. Güvenlik açısından sizede tavsiye ederim.

Duş kabini ve teknesi almak istiyorum?
  • Bu duşakabin işi çok pahalıymış.Ucuz ucuz kampanyalar görüp hemen yaptıralım dedik ama o kadar kolay değilmiş.Önce banyo sökümü, fayans döşenmesi, montaj, 70*170 duşakabin , kaliteli bir duşakabin olsun diyince bana 2000 tl yakın fiyat çıktı.Anlamadım bu işi.Kalitesiz bile yaptırsam 1500 tl geliyor. Bu işçilik ücretleri felaket.Duşakabinin yeri hazır olmayınca yaptırmak zormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streetsoul -- 17 Mart 2013; 1:38:34 >
  • Merhabalar,

Bende dün İdeal duşakabinden Murat Bey ile görüştüm. AKşam geç saat olmasına rağmen üşenmediler ve Bülent bey ile birlikte geldiler. Gerekli ölçüler alındı, modeller tavsiye edildi, denemyimlerden sözler edildi. Sonunda da anlaşıldı ve sipariş verildi:)

AY sonunda kadar işlemer tamamlandığında reimleride paylaşacağım.

ilgileri ve alakaları için çok çok teşekkür ederim.

Parlak krom damperli kabin ve duş teknesi 125*80 toplam 1000TL ödeyeceğim.
  • Fiyat verdiğiniz ölçüler için bence çok pahalı
    Alternatif yerlere de fiyat almanızı tavsiye ederim
    Veyahttp://vibani.com/anasayfa.html buradan da fiyat alın
  • Kabin üretimin yapıldığı yer Karmod kabin fabrikası. BUrası en kaliteli ve ucuz kabin yeridir.

http://www.kabin.com veyahttp://www.kartaldepo.com sitelerinde ucuz kabinleri bulabilirsiniz.
  • www.dekorasyonmalzemeleri.net
  • Sevgili arkadaşlar..banyoya bir 90X90 oval duş teknesi aldık montajını kendim yapmak istiyorum..sifonu ayak eğim ayarı filan herşeyi yapabilecek becerim ve takımım var ancak paketten çıkan aşağıda resimde görülen parçalardan emin olamadım(aslında birşeyler canlandı kafamda ama ne demişler soran bağa sormayan dağa düşmüş)..bu tekneyi bu parçalar ile monte eden var mı ..varsa bu parçaların tam olarak nasıl kullanılacağını açıklayabilirse çok makbule geçecek.

Sevgiler saygılar

• lavabolardan ve giderlerden fena koku geliyor ya arkadaş. oraları nasıl tıkayacam. tıpa ile tıkamaya çalışıyorum bazen tutuyor bazen tutmuyor, tutmadığı zaman fena koku kaçırıyor, bir türli bir öçare bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: otuz3

lavabolardan ve giderlerden fena koku geliyor ya arkadaş. oraları nasıl tıkayacam. tıpa ile tıkamaya çalışıyorum bazen tutuyor bazen tutmuyor, tutmadığı zaman fena koku kaçırıyor, bir türli bir öçare bulamadım

Sevgili kardeşim;
    Lavabo, banyo yer süzgeci, banyo küveti, duş teknesi gibi atık suyun uzaklaştırılması gereken yerlerde giderlerin başlangıcında U şeklinde veya yan yatık S şeklinde bir yapı vardır ve bu yapının içinde sürekli bulunan su; atık su sisteminden hava ve dolayısıyla koku gelmesini engeller.
    Zamanla bu bölgeye biriken kirler ile su yer değiştirerek U/S bölgesinden geriye havanın ve de kokunun geri kaçmasına yol açar.
    Lavabonun altına ulaşarak bu sistemi sökün, içini temizleyin ve yerine takın işe yaradığını göreceksiniz. Yer süzgeci, küvet gibi ulaşılamayan giderler için ise çok sık olmamak kaydı ile lavabo aç adı ile satılan kimyasalı kullanabilirsiniz. Poşetteki tozu deliğe döküp hemen üzerine kaynamış su dökeceksiniz.
    İstanbul'da kıyıya yakın semtlerde bazen Lodos estiği zaman da bu koku duyulur.
    Bir başka neden de apartmanlarda ana pis su borularının (Pimaş diye bilinir ya) çatıda kalan bölümü muhakkak açık olmalıdır aksi halde sistem yeterince hızlı boşalmaz ve kokuya neden olur.
    Bu giderleri tıkamak çözüm olmaz bunun yerine sorunu bulup gidermek daha doğru olacaktır.
    Kokusuz günler dilerim.

• Cok teşekkür feyizu, Can kurtaran gibi yetiştin. Dediklerini bir bir uygulamaya başladım. evet kokuda azalma oldu. faydasını gördüm
    ancak gelen diğer koku apartmandan veya evden deyil. daha ağır bir kokusu. süt beklemişte kokmuş gibi. özellikle sabah saatlerinde yoğunlaşıyor. şüphelerime göre şehrin ana giderlerinden geliyor,çünkü benzer koku, yokuşun aşağısındaki kapaktanda zaman zaman geliyordu. Galiba lodoslu günlerde içerdeki kokulu gaz basıncı sıkışıp evlere kadar ulaşıyor. o yüzden iyice tıkayayım dedim. acaba çözüm olurmu bilemiyorum!
    Ondan ayrı, dediğin gibi çatıdaki açık kalması gerekn yer çok aşağıda ve o da apartman boşluğundan aşağıya koku veriyor, en alt kattaki en çok kokuyu çeken oluyor o zaman. anladığım kadarıyla giderin ucunu bacadan dışarı almak anladığım kadarıyla.
    Ya bu forumlarda olmasa dertlerimize çare çözüm bulamayacaz, onca insana sordum, işyerinde, arkadaşlara, akrabalara ahbaplara gelip keşif yaptıkları halde hiç bir çözüm bulamadılar. Allah razı olsun forumdakilerden
    gelişmeleri bildireceğim ama en son şunu söylüyeyim, o küvetin altındaki yerden oluk oluk hava geliyor, o yüzden orayı, kireç mireç alçı malçı gibi bir şeyle tıkayayım ne yapayım bilmiyorum, foto çekebilirsem göndereyim

• benim banyoya 10 bin fiyat çıkardılar, üstelik fayansları dolapları ve kabini kendim ayrıca alacağım
  • armut.com'da ustalardan fiyat alabilirsiniz, kağıthane tarafında seramikçilerin satış mağazası var ege seramik falan, fiyat olarak pazarlık yapabilirsiniz
  • armut com un gönderdikleri hep kazıkçı çıkıyor
    normal ustadan 10 bin tl ücret aldığım olaya 28 bin tl çıkaran oldu
  • Ehil diye bi site daha buldum, armut com daki gibi ustaları ve kazıkçı dekorasyoncuları yönlendiriyorlar
    karşıyaka dan ağzı bol laf yapan bir mimar geldi 6 m2 lik banyoya 33 bin tl fiyat çıkardı
    acaba yüz ifadem çok mu bön, veya suratıma aptal falan mı yazıyor...anlayamadım gitti...

neyseki sonunda dürüst birini buldum, duj kabin hariç kalanını 11 bin tl ye istediğim gibi yenileyecek
    beğendiğim duj kabin ise bu... eğer banyoya sığarsa bunu alıp taktıracağım

[simage]
     Duş kabini ve teknesi almak istiyorum?
    [/simage]
  • caucass kullanıcısına yanıt
    bu çok şık ya bayıldım... güle güle kullanın...
  • Bu işler artık çok basit ya. Her yerde satıyorlar. Büyük market zincirlerine bakıp en uygun hangisi ise alınmalıdır.
  • benim istediğim (resmini koyduğum model) malesef çok zor bulunuyor
    sıradışı bir şry olduğu için fazla sürümü yok
    o yüzden sipariş üzerine yapılıyor
    165 cm boyu, camın yüksekliği ise 2 metre
    üstelik kalın ve renkli cam ( 8 mm. ) devasa bir şey yani
    siparişi verdim, teknesi çarşamba veya perşembeye geliyor,
    tekneyi orturttuktan sonra 2 hafta daha bekleyeceğim camın gelmesini
    duşa ve kabine uygun seramik te buldum, bitince fotolarını koyarım, çok güzel olacağını umuyorum
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın hocam, hayırlısı olsun.
    Yanlız yukardaki fotoğrafta duşakabinin kapısı yok gibi gözüküyor, yoksa var da sonradan mı takılıyor anlayamadım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.