Şimdi Ara

Duşakabin Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni aldığım ev için duşakabin yaptırmayı düşünüyorum ama banyo biraz şekilsiz. Zaten o sayede biraz ucuza alabildim evi. Neyse günlerdir internette banyoma göre duşakabin arıyorum ancak benzer bir banyo yapısını sadece şurada bulabildim;

http://dusakabinankaram.com/wp-content/uploads/2015/07/dus-teknesi-ustu-boy-menteseli-dusakabin051.jpg

Sitede bu duşakabinin 500 ile 700 tl arası olduğu yazıyor bu fiyat aralığı da uygun mudur sizce?
    Daha önce hiç böyle bir işe girişmedim umarım yardımcı olursunuz.

• O şekilde olmasa da ben de yeni bir duşakabin yaptırdım evime ve 650 lira verdim. Yani iyi duşakabinlerin fiyatları o civarda ama tabi kaliteden emin olman lazım.
  • Banyo resmi atsaydiniz daha iyi yardımcı olacaklar çıkabilirDi fikir üretebilir dik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi marka olursa olsun,bedava bile verseler radyolu,ışıklı,süslü duşakabinlerden almayın.3 sene önce 800 tl'ye aldığım duşakabinin arızaları için 1000 Tl'den fazla para harcadım.Çeşmesi bile,başka hiç bir markaya uymuyor.Hiç bir duşakabinin parçaları diğer markaya uymuyor.Tekelcilik yapıyorlar.Sakın HydroKabin marka almayın.Koçtaştan almıştım bin pişmanım.
  • HydroKabinin bir tek çeşme topuzuna 160 TL ödedim.Daha önce de 180 TL yönlendirme musluğuna ödedim.Şimdi de cam rayının tekeri kırıldı 4 tekere 170 Tl istiyorlar.Ankara'da başka hiç bir dükkandan parçalarını bulamadım.İstedikleri fiyatı çekiyorlar.TAKTİK ŞU;DUŞAKABİNİ SÜSLEYİP,UCUZA SATIYORLAR,SONRA DA VAMPİR GİBİ KANINIZI EMİYORLAR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.