Şimdi Ara

Düşmanım olan birine karşı hareketim nasıl olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar...bilmiyorum konuyu doğru yeremi açtım..ama akıl danışmak istiyorum..akrabamın biriyle düşman sayılırız ama zahirde düşman gözükmüyoruz...merhaba merhaba bayramlaşma vs. ama arkamdan benim kuyumu kazıyor..dedemi bana karşı kışkırtıyor. her türlü benim ilerlememi ve mutlu olmamı istemiyor..herzaman yüzüme güler ama arkamdan çevirir. ben şimdi bu şahısla tamamen bağımı kesip küseyim mi yoksa normal hayatıma devam edeyim mi...içimden tamamen küsüp selam sabah vermemek geliyor...tamamen küssem ,işler daha mı kötüye gider bilmiyorum ..sizlerin fikirlerini talep ediyorum saygılar...

• Önemli olan sana zarar vermeyi başarıyor mu , eğer başarıyorsa insan içinde yaptıklarını yüzüne vurup rencide et ve konuşmayı selamı sabahı tamamen kes.
  • evet zarar veriyor ..dedemi doldurmaları sonucu şuan dedem beni torunluktan sildi..bu düşmanım dediğim kişi de amcam...madden zarar vermese bile manen beni sinir stres sokuyor...aklıma türlü türlü şeyler geliyor..normalde sakin bir kişiliğim var fakat bazen patlama noktasına geliyorum...her zaman sağ duyum beni firenliyor...yani sırf bu yüzden memleketten ayrılmak istiyorum..fakat esnafım gittiğim yerde esnaflık ta beni neler bekler bilmiyorum..memur olsam dakka durmam zaten...
    cevabınız için teşekkür ederim..
  • O seni öldürmeden önce sen onu öldür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafana göre hocam.Deden nası bi sebepten dolayı torunluktan reddetti onu anlamadım.Selamı sabahı kesme ama yaptıklarını yüzüne vurabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al karsina sen ne ayaksin de,yakisiyo mu de,ne yaptiysa soylersin artik,bi de ne yaptiysa git dedene anlat,hakliysan zaten deden mevzuyu anlar bu sefer onlara firca kayar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.