Şimdi Ara

Düşme Hattı Analizleri - Yenersek 6.yız, şaka gibi bir sezon! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
6.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gerçekten çok ilginç puan durumu var.
    Düşme sınırı ile ilgili bir yorum yapmak çok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nburak.com

Antalya ve Alanya çok şaşırttı beni.
    Gerçekten çok ilginç puan durumu var.
    Düşme sınırı ile ilgili bir yorum yapmak çok zor.
    Hocam erzurum ve akhisar %95 düştü bence ama diğeri kim olacak onu kestirmek çok zor
  • Erdomm kullanıcısına yanıt
    Goztepe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaViTz

Goztepe
    Göztepe-Bursa bu sene Ts ile maçları yok Ts sırf Rize düşsün diye yattı malatya için bir neden yok.Ama bilmemde ne olur.
  • Benim 3.adayım Göztepe bu arada.

• Malatya kazandı yenilgi serisine son verdi ankaragücü aşağıda kaldı.
  • GS Bursa'yı yenerse haftanın en karlı takımı olacağız. Bir de Ankaragücünü yenersek küme düşme ihtimali kalmaz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 17 Mart 2019; 16:6:0 >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Ben 40puan toplayacak takımın düşeceğini sanmıyorum fenerde 8 maçta en az 9 puan toplar herhalde
  • Göztepe

• Ankaragücü düşecek. Göztepe ve Bursaspor'un düşmesine imkan vermiyorum.
  • Kayseri ve Alanya rahatladı, Bursa ateşte. Bugünkü maçlarda rakiplerimiz hangisiydi Fenerbahçemiz yarın kararını verecek; Kayseri-Alanya mı rakibimiz yoksa Bursa mı...

Düşme Hattı Analizleri - Yenersek 6.yız, şaka gibi bir sezon!
  • O kadar ara verdiler hala bazı oyuncular hazır değil yada erkenden yoruluyorlar nasıl oluyor bu iş anlamış değilim. Koskoca Fenerbahçe burası la yazık... Yenilsek büyük sıkıntı vardı, beraberlik psikolojik açıdan nispeten iyi.

Akhisar bursayı göztepeyi geçebilir, bütün maçları rakipleri ile...

• Akhisar gönlüm seninle.Bizden arada puan alsanız da kupa alsanız da kardeş takımsınız severim.

Göztepe'nin geçen sene yaptıkları ortada.Başkanımıza salça olan şebeği de gördük.Düşsünler bir zahmet.

Bursa da her sene Beşiktaşla düşmanız der maçta yatar içerde dışarda.Biz yensek bile çok zorluyorlar.Düşseler güzel olacak.

Erzurum ise maçı soğukta oynayalım banane dediğinde haketti düşmeyi.(Haftaya akhisar-erzurum maçı var kritik)

Denizli de alttan gelirse süper takım kadrosu maşallah.
  • Sadece Akhisar değil son 4 takımın hepsi birbiriyle oynuyor. Fikstürde Göztepe-Akhisar-Bursa-Erzurum birbirini takip ediyor. İlginç bir durum.

Erzurum düştü gibi. Kalan 3 takım arasında kadrosu en zayıf olan Bursa. Normal şartlarda düşmeleri lazım. Ama fikstür avantajları var. Akhisar ve Göztepe ile evlerinde oynuyorlar. Taraftar desteğiyle bir şekilde ligde kalacaklarını düşünüyorum.

Erzurum ve Akhisar’ın düşeceğini düşünüyorum. Son haftadaki Göztepe - Ankaragücü maçı her iki takım için de ligde kalma maçı olabilir.

• Göztepe yendi bursada yenebilir. Artık kazanmayız, şakası kalmadı bu işin.

• Antalya bize çalıştı, kendimizi acilem 36 puanlı takımların takımların arasına atmalıyız.

• Goztepe bu haftaki 3 puan ve onun gaziyla kalir ligde. Bursa son senelerde buralari cok oynadi, bu hafta kazanacaklarini ve yine kalacaklarini dusunuyorum. Erzurum bile direniyor ama yetmez. Dusecek 3. takimi kestirmek cok zor. Sivas bile aday. Cunku icerdeki maclari gs ve basaksehir ile. İcerdeki maclarindan 0 alma ihtimalleri var yani. Disarda da ligdeki hic bir takimi yenebilecegini dusunmuyorum. 4 haftada 1 veya 0 puan alabilirler. Goztepe ve Bursanin alacagi skorlara gore son hafta gs macina kume dusme adayi olarak cikabilirler.

• Trabzonspor elindeki maçı verdi, biz kazanamadan ligi bitirip ligde kalıcaz sanırım.....
  • Bursa akhisarı alırsa Fener'den itibaren 34-32-30-29 gibi bir sıralama olucak bu hafta. Önümüz hafta Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı deplasmanda net yenmesi lazım. Aksi sonuç işleri yokuşa sürer.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.