Şimdi Ara

Duster ile binek araçların karıştığı kazalar! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
2
Favori
11.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam attığım videolardan biri eski dacia diğeri yeni dacia bu firma kendini pek yenilememiş ama jeep için durum çok farklıdır keyifli seyirler dilerim..

http://m.youtube.com/watch?v=8Fs5M8GuvcU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0mU -- 10 Haziran 2015; 19:55:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duster'a 45 bin lira para verip binen arabadan anlamıyordur abi. Veya sırf SUV almak için çöpe para dökmüştür.
    İlla sıfır isterim, ilk ben binecem diyorsan, o paraya Clio var. Zerre kadar haz etmem Fransız arabalarından ama bundan kat kat iyidir.
    Eğer ikinci el kısmına girersen, mis gibi arabalar var o paraya. Gelip burada kimse Dacia'nın sağlam olduğunu iddia etmesin.
  • Merakla takip ediyorum konuyu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bossman41

Duster'a 45 bin lira para verip binen arabadan anlamıyordur abi. Veya sırf SUV almak için çöpe para dökmüştür.
    İlla sıfır isterim, ilk ben binecem diyorsan, o paraya Clio var. Zerre kadar haz etmem Fransız arabalarından ama bundan kat kat iyidir.
    Eğer ikinci el kısmına girersen, mis gibi arabalar var o paraya. Gelip burada kimse Dacia'nın sağlam olduğunu iddia etmesin.

Peki buraya koyduğum resimler için bir fikrin var mı?

Diğer araçlardan daha sağlam kalması doğa üstü bir güç tarafından mı olmuş?

Şuan bile 50bine B sınıfı binek araç alacağıma gider yine Duster alırım.

B segmentinin en güvenli aracından, SUV segmentinin en güvensiz aracı daha sağlamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 10 Haziran 2015; 20:04:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanoglanli

Bu kazada da Dusterın sol önü ile, minibüsün sol önü darbe almış. Bir nevi smalloverlap.
    Ama bükmüş Minibüsü.
     Duster ile binek araçların karıştığı kazalar! Duster ile binek araçların karıştığı kazalar!

Duster= "Son Arababükücü" yav!

Duster ile binek araçların karıştığı kazalar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 10 Haziran 2015; 20:10:39 >

• Evet, üzülerek söylüyorum ki "büküyor namussuz"

• MEGANE 2 LERI BILIRSINIZ PLASTIKTIR. AMA ONEMLI OLAN DISI DEGILDIR.

arabanın şasisi saglam. onemlı olan ıcı. ayrıca kazaların darbeyı emmesı de onemlı.
    mesela aynı kazayı megane ve -atıyorum- astrayla yapsan ıcerdekı ınsan cok daha fazla yıpranır. cunku megane darbeyı emer ama astra kaporta saglam oldugu ıcın ıcerdekı daha fazla hasar alabılır.

ayrıca sadece kaportaya bakıp da arabaya çöp demek de saçmalık..
  • Hayret, Duster sınıfında en iyi fren mesafesine sahip dedim ama kimse muhalefet olmamış.
    Gözden kaçtı demekki

• quote:

Orijinalden alıntı: Petrikan

MEGANE 2 LERI BILIRSINIZ PLASTIKTIR. AMA ONEMLI OLAN DISI DEGILDIR.

arabanın şasisi saglam. onemlı olan ıcı. ayrıca kazaların darbeyı emmesı de onemlı.
    mesela aynı kazayı megane ve -atıyorum- astrayla yapsan ıcerdekı ınsan cok daha fazla yıpranır. cunku megane darbeyı emer ama astra kaporta saglam oldugu ıcın ıcerdekı daha fazla hasar alabılır.

ayrıca sadece kaportaya bakıp da arabaya çöp demek de saçmalık..

0km megan 2 60 km hız kemer takılı ıslak zeminde kayma sonucu 2 ağır yaralı birisi hastahanede vefat. Kişisel görüşüm Espace dışında Renault un araçlarına can emanet edilmez ...
  • Ayrıca bana atıp tutanların hiçbirinden sorularıma cevap alamıyorum.
    Herkese soruyorum

1) Euroncaptan 2 yıldız almış 108bin TLlik Jeep Compass için Duster'a yaptığınız eleştiriyi yapabiliyor musunuz?

2) Geyik testinde tavşan gibi zıplayan, mühendislerinin bile NOLUYOZ LAN dediği 350bin TLlik Grand Cherokee için Duster'a yaptığınız dengesizlik ile ilgili eleştiriyi yapabiliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaXENeO

0km megan 2 60 km hız kemer takılı ıslak zeminde kayma sonucu 2 ağır yaralı birisi hastahanede vefat. Kişisel görüşüm Espace dışında Renault un araçlarına can emanet edilmez ...

10 yıılık megena 2 70 km hız sag onden agaca carpma Allah a bın sukur. cızık bıle yok bende. cok kotu bı tecrube oldu bana:(

bu arada amacım tartısmak degıl:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petrikan -- 10 Haziran 2015; 20:50:54 >
  • Yıllardır DH'de gördüğüm en ilginç konu bu galiba...
  • quote:

Hayret, Duster sınıfında en iyi fren mesafesine sahip dedim ama kimse muhalefet olmamış.
    Gözden kaçtı demekki

Arkadaşım bedava avukatlık yapma, üretici firmaya şu çabalarını göster. Belki çeyrek neyin takarlar sana
  • İncelemeye merağı olanlar varsa, Duster'ın pahalı SUVlar içinde en iyi fren mesafesine sahip olduğunun ispatıdır.

Önceki mesajlarda birisi frene bas durmaz bilmem ne yazdığından koyuyorum bu test verilerini, yoksa konumuzla ilgisi yok.
     Duster ile binek araçların karıştığı kazalar!

• quote:

Orijinalden alıntı: fa229

quote:

Sağlam arabalara binenlere lafım yok!

Şuan gidin 97 model bu araçlara binenlere sorun, "adamlar arabalarını tank sanıyor"

Dusterdan da daha sağlam sanıyor.
    Hatta sizin içinizde de vardır bu yukarıda videoları olan araçları sağlam sananlarınız.

Yalan sa YALAN deyin hadi.

Onlar arabadan anlamayan cahil tipler. 5 yıldız bile olsa 97 model araba metal yorgunluğundan dolayı ne kadar koruyabilir ki seni? Direk uzaklaşmak lazım böyle tiplerden.

Ama bu konuyu açıp 97 model araçları örnek gösterip 2015 model arabayı savunan sen de cahilsin.

Kısa bir not düşeyim, 97 yılında 5 yıldız alabilen zaten yoktu. O yılların en sağlam C sınıfı araçları (Hatta D sınıfı belki) dahi bugünkü rijtlik ve sağlamlığa sahip değil. 97 Volvo S40 ile 2005 Punto çarpışma testlerini inceleyince zaten her şey ayan beyan ortaya çıkıyor. Teknolojisi en azından bi 2003 üstü araçlar (1999'da üretimi başlamış 2006 model arabadansa, 2005'de üretimi başlamış 2005 model araba daha güvenlidir bence). Bir de 97 Model Volvo S40 ile 2002 model aynı kasa (Sadece makyajlı) S40'ın Crash Test'leri arasında dağlar kadar fark var. Makyajda toparlamışlar arabayı.

Evet şu anki kullandığım 97 model S40'ın 3 yaş daha genci sadece. SIPS, Whips, ne bileyim yaşam kafesi teknolojilerinin hepsi var (Yani güvenli arabalarda korunmaya çalışan yaşam kafesi olayı var, sağlam bir kabini var) ancak 2003 model Punto kadar olamıyor.
    Yalnız 97 model herhangi bir C sınıfı ya da B sınıfı arabadan da daha sağlam.

Yani sağlam ama bir yere kadar diyebiliriz.

• bu forumda duster'ın bile fanatiği var. ne diyeceğimi şaşırdım. gücüm buna yetti dese neyse. diğer birçok model kadar sağlam araba filan diyor. vah vah
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPinkFloyd

duster plastik değil miydi?

Karton ve plastik karışımı diye biliyorum hocam üstün bir teknoloji ikisi nasıl Birleşmiş acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: boombip

bu forumda duster'ın bile fanatiği var. ne diyeceğimi şaşırdım. gücüm buna yetti dese neyse. diğer birçok model kadar sağlam araba filan diyor. vah vah

Hocam yukarida bi mesajda resim paylasmis,E serisiyle Duster kafa kafaya girmis.Ama konu sahibi arkadas hala Duster'in E serisinden guvenli oldugunu iddia ediyo,E serisi hocam ya.Cok komik degil mi

• Abi hala devam mi ediyosun Duster'i savunmaya? En son dun aksam yazmayi bitirdim ben,sen hala Duster'da Duster.Bide fren mesafesi falan diyosun,9 sayfa olmus hala devam ediyosun.Tamam anladik Duster sinifinin en guvenli arabasi,E serisinide buker,5 serisinide parcalar,Duster en iyisi anladik.9 sayfada ki yorumlarin hepsine bak,insanlar dalga geciyolar seninle,sen dunden beri Duster'i savunuyosun.Olayinda bi siniri olmali

• Hocam, yurdum insanını çok iyi tanıyorum.
    Ne yazıkki ön yargılar ve dediğim dediklik hakim.

Ben bizzat gerçek hayattan kaza resimleri paylaşıyorum ve bu resimlerde Dusterın sanıldığının aksine daha rijit bir yapı sergilediği AÇIKÇA görüldüğü halde bunu kabul etmemek mi DOĞRU yoksa hâlâ TENEKE ÇÖP PLASTİK yazmak mı?

Samimi olarak cevap verin, erdemli bir insansanız eğer. (tanımıyorum çünkü kim nasıl bir insandır)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.