Şimdi Ara

düşük belden boxer gösterenlerden misiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

düşük belden boxer gösterenlerden misiniz?

(En Son Oy Tarihi: 29.6.2008)
Giriş
  • düşük bel giymen iyi ama beyaz camaşının gözükmesi bence kötü. onun yerine boxer gözükse daha sexi olur. ama beyaz kilot giyiyorsan tabikide atleti tercih ederim.
  • çok ilginç bir diyolog oldu beyaz kilot haa zaten genelde belimi kontrol ederim açılmasın diye ama açılırsada atlet gözükür ne yapıyım millette bakmayı versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

çok ilginç bir diyolog oldu beyaz kilot haa zaten genelde belimi kontrol ederim açılmasın diye ama açılırsada atlet gözükür ne yapıyım millette bakmayı versin

nejatcım resmini koyuverde bakalım iyimi kötümü karar verelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: scalap

quote:

çok ilginç bir diyolog oldu beyaz kilot haa zaten genelde belimi kontrol ederim açılmasın diye ama açılırsada atlet gözükür ne yapıyım millette bakmayı versin

yok daha neler gece gece gören olur sapık sanar boşver kötüysede iyiysede kalsın böyle ben iyiyim

• Pantolon düşüyo abi yapacak birşey yok, kemer lazım üşeniyorum. Sonuçta haibre çekmiyorum, geziyorum öyle. Arkadaşlar arada diyo donun çıkmış lan diye düzeltiyorum ama birkaç adım sonra gel gör ki aynı manzara Pederin de diline düştüm zaten, neyse bakacaz artık bi çaresine
  • göstermeye meraklı değiliz tabikide arada oluyo ayakkabıları bağlamaya eğildiğimde falan o yüzden uzun tişört giymeye çalışırım hep L beden
  • Ben düşük belden boxer göstermiyorum, zaten boxerla dolaşıyom ben.
  • quote:

quote:

puhahahaa ..............

kendi adına konuş arkadaşım...KİMSE MİLLETİN KIÇINA BAKMAYA MERAKLI DEĞİL BURDA.... bitek sen gündeme getiriyosun sürekli.....

• quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Pantolon düşüyo abi yapacak birşey yok, kemer lazım üşeniyorum. Sonuçta haibre çekmiyorum, geziyorum öyle. Arkadaşlar arada diyo donun çıkmış lan diye düzeltiyorum ama birkaç adım sonra gel gör ki aynı manzara Pederin de diline düştüm zaten, neyse bakacaz artık bi çaresine

Aynı durumdayım ve o halde birdirbir oynamıştım sokağın ortasında çok rezil bi durumdu

• thekeys sana tasası ne onu bi söylesen de anlasak yani.
  • valla don giymediğim için bi problem olmuyo giyersemde beyaz don giyerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thekeys

quote:

quote:

puhahahaa ..............

kendi adına konuş arkadaşım...KİMSE MİLLETİN KIÇINA BAKMAYA MERAKLI DEĞİL BURDA.... bitek sen gündeme getiriyosun sürekli.....

ne oluyo ya ben kıçımı göstermeye çok meraklıyım sanki adamın biri dandıl dungul konuşmuş ihale benim üstüme kaldı kıçımı göstercek halim yok heralde beni karıştırmassanız sevinirim

• Turuncu Tom & Jerry'li boxerımı göstermek beni cok mutlu ediyo...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.