Şimdi Ara

DüŞüK BoYuTLu + YüKSeK KaLiTeLi ViDeo FoRMaTı HaNGiSi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
57.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar ben sd karta video kaydı yaptım bu videoyu pcde windows media playerda izlerken ses var ama nero ile cdye attıktan sonra ses kayboluyo bu konu hakkında yardımcı olabilicek biri var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytuu23

arkadaşlar ben sd karta video kaydı yaptım bu videoyu pcde windows media playerda izlerken ses var ama nero ile cdye attıktan sonra ses kayboluyo bu konu hakkında yardımcı olabilicek biri var mı ?

Ses kayboluyo..enteresan.
    ne ile yaptınız çekimi?
    dosyanın formatı nedir?
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    canon eos 600d ile kaydı yaptım
    dosya türü MOV
    hocam yardımcı olabilirsen çok mutlu olurum
  • quote:

canon eos 600d ile kaydı yaptım
    dosya türü MOV
    hocam yardımcı olabilirsen çok mutlu olurum

neroyu data disk olarak mı yazdırıyorsunuz?yazdırdığınız videoyu nerede izliyorsunuz da ses alamıyorsunuz?bu videoyu dvdye atıp saklamak mı istiyorsunuz yoksa biryerde izlemek mi?biraz detay verirsen sevinirim.
    ben anaokulu gösterilerinde kamera çekimi yapıyorum video kameram bozuldu servise yolladım bana canon 600d yi kullana bileceğimi söylediler ben bu cdyi okula vereceğim yazdırdığım cdyi pcde windows media player ve video oynatıcılarda izledğimde ses gelmiyo
    neroda kayıtdı nero vision da video dosyası şeklinde yapıyorum dvdye data olup olmadığını tam bilmiyorum
  • quote:

ben anaokulu gösterilerinde kamera çekimi yapıyorum video kameram bozuldu servise yolladım bana canon 600d yi kullana bileceğimi söylediler ben bu cdyi okula vereceğim yazdırdığım cdyi pcde windows media player ve video oynatıcılarda izledğimde ses gelmiyo
    neroda kayıtdı nero vision da video dosyası şeklinde yapıyorum dvdye data olup olmadığını tam bilmiyorum

yani sormak istediğim şu.elinizde bir video dosyası var.Format MOV.
    Siz bunu nero vision'da ENCODE ederek dvdye atıyorsunuz ve bu bir dvd-video oluyor öyle değil mi?Şunu demek istemiştim.

Neroda veri dvdsi yazdır diyerek dosyaların klasöre atılır gibi atılmasıyla nero express ya da burning rom'da dvd yazdırmak veri dvdsi olur.

Ama siz nero vision ile böyle dvd menüsü vs hazırlayarak encode ederek yazdırırsanız bu dvd-video olur.
    yazdırdığınız dvdnin içinde video_ts , vob gibi dosyalar varsa dvd-videodur.

Bu önemli keza neronun encode işlemlerinde mov dosyalarında sıkıntılı olduğunu biliyorum..
    Bu işlemi yaptığınız pcde quicktime kurulu mu?Eğer değilse en yeni sürümünü kurunuz.
    bir de neronun versiyonu nedir?

• Divx
    hocam aynende senin dediğin gibi dvd-video olarak atıyorum
    quicktime kurulu değil onu hemen kuracam
    nero 7,0 kullanıyorum
    yalnız belki önemli bi detaydır bilmiyorum söyliyim bu video dosyalarının yanında upd dosyaları yoktu kasetten aktarım yaptığımda geliyoda upd dosyasını silince kaset kayıtlarında ses gidiyo bu dosyanın bulunmmasından ola bilirmi
  • quote:

nero 7,0 kullanıyorum
    yalnız belki önemli bi detaydır bilmiyorum söyliyim bu video dosyalarının yanında upd dosyaları yoktu kasetten aktarım yaptığımda geliyoda upd dosyasını silince kaset kayıtlarında ses gidiyo bu dosyanın bulunmmasından ola bilirmi

olmaz kanımca çünkü mov dosyası audio codecini de içinde barındırır.siz
    quicktime yükleyip pcye restart atıp bir deneyin.
  • quote:

nero 7,0 kullanıyorum

HMMMM

Detaylıca baktım da yüzde 99 üstte dediklerimi yapmanız da sizi kurtarmayacak çünkü araştırdığıma göre bu ÇÖZÜMÜ OLMAYAN kronik bir sorun.
    Nero ile mov dosyalarını encode edip ses elde eden bir babayiğit olmamış şimdiye kadar

O münasebetle yapacağınız şey, mov dosyalarını hiç neroya bulaşmadan Any Video Converter ile AVI formatına çevirmek, sonra avi dosyalarını nero ile encode edip dvdye yazdırabilirsiniz.Aklıma başka birşey gelmiyor.

Bunun yanında bundan sonra o cihazla yapacağınız çekimlerde eğer kaydedilen video formatı h264 codeci ile alakalı başka bir formatta kayıt edilebiliyorsa onunla kayıt yaparsanız bununla da uğraşmamış olabilirsiniz.

Son not: Any video converter ücretsiz mi bilmiyorum,eğer ücretli ise free sürümde kısıtlamalar,ekrana logo eklemeler falan olabilir,öyle bir sıkıntın olursa sana bir PM kadar yakınım

• Avi iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an en iyisi hevc dir
  • youtube yüklemek için hangi format iyi
  • Bir hortta benden olsun.
    Bilgisayarım 1366-768 çözünürlükte benim için en kaliteli ve en düşük dosya boyutu hangisi olur sizce . Blu-ray filmlerin görüntüsü tam benlik ama dosya boyutu +15gb. Görüntü olarak farketmez bilgisayarda buda aynı tatmini verir dediginiz bir format var mı ? Teşekkür ederim.
  • vayyy beee teeee 2006 açılan konu iyi gelmiş 2016 lara :)) dile kolay 10 yıl .. ben tam aradığımı bulamadım doğrusu Xilisoft Video Converter ile video formatlayacağım, DVD den. DVD dosyalarını atıyorum tek parça yapıyorum ancak video formatları var bir sürü sizce youtuba' a atmak için en iyisi ne olabilir ? MKV midir, Youtube1080P vardı yaptım ama çok iyi gelmedi nedense, video pek net çekilmemiş aslında HD değil en azından ben convert etsem görüntü kalitesi ni artıramam değil mi ? Teşekkürler.
  • vaybe 21 yıllık konu

• madem hortlamış ben de sorayım. handbrake ile sıkıştırdığım dosyaları izleyip ileri sararken 10un katlarıncı saniyelere sarabiliyorum ara değerlerde kafasına göre yuvarlıyor istediğim saniyeye gelmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.