Şimdi Ara

Düşük FPS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, benim geçenlerde ekran kartım yandı modeli Ati hd 2400 pro idi. Biliyorum iyi değildi fakat low-medium ayarlarda 25-35 fps alıyordum, yanınca evde fazladan bulunan bir ekran kartını taktım. Modeli Nvidia 7300 LE, özellikleri baya yakın.

Neyse asıl konuya geleyim. Şimdi ben ne zaman dotaya girsem hafif kasılmalar yaşıyorum(yeni ekran kartıyla). Çözünürlük haricinde bütün grafiği minimuma getirdim fakat buna rağmen fps de bir yükseliş veya düşüş göremedim ve ayrıca bu ekran kartını taktığımdan beri oyundaki renkler baya arttı resimleri de upload ettim. Ben bu kasılmaların, fps düşüşünün bu renklere bağlı olduğunu düşünüyorum çünkü önceki kart takılıyken hiç bu kadar renkli değildi ki bazen bütün herolar bir araya geldiğinde resmen renk cümbüşü oluyor, hiç bir şey görünmüyor, oyun yavaşlıyor. Örneğin pudge ile rot skillini kullandığımda pudge resmen sarı bir kürenin içindeymiş gibi görünüyor. Ayrıca bu kartı taktığımdan beri haritadaki gölgelendirmeler baya koyulaştı hatta siyahımsı oldu. Mesela kulelerin menzilini görmek için alt tuşuna bastığımda ekran resmen yeşile bürünüyor sanki gece görüş gözlüğü takmış gibi hissediyorum.
    Son bir şey daha benim mağazada bir bilgisayarım daha var sistem baya iyi ekran kartı, görüntü kalitesini ultraya falan getirdiğimde bile bu kadar renkli olmuyor

Not:Oyun parlaklığı sıfırda.

Düşük FPS
    Juggernaut'ın kılıçlarına dikkatli bakın parlaklıktan hiçbir şey görünmüyor

Düşük FPS

Düşük FPS
    Bottle regen kullanırken ki parlaklık ve renge bakar mısınız grafik minimumda.

Düşük FPS

Düşük FPS

Arkadaşlar işin en ilginç yanı ise steam dışı oynadığım bazı oyunlarda yeni kartla fps arttı.

Neyse arkadaşlar uzun lafın kısası bu renkleri düzeltebilir miyim ve nasıl ? Yardım ederseniz ne mutlu bana...

Edit: Arkadaşlar hele ki ödül rünündeki parlaklık falan bir garip bakın

Düşük FPS

Edit 2 : Normalde oyundaki parlaklık ve renklendirme ss lerden daha fazla. SS lere bakınca normal gelebilir ama o birçok bilgisayardan dota 2 oynamış biri olarak söylüyorum ki renklendirme normal değil, ayrıca normalde bounty rune daha çok ışık veriyor resme göre.

Edit 3 : Game debate nin dediğine göre 1280x768 çönzünürlükte low medium ayarlarda oyanabiliyor fakat bu fps düşüşünden dolayı oyun o kadar kasıyor ki istek kalmıyor

Bu da link : http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1249&game=DOTA+2&p_make=Intel&p_deriv=Pentium+Dual+Core+E5200+2.5GHz&gc_make=Nvidia&gc_deriv=GeForce+7300+LE&ram=2&screenRes_width_FPS=1280&screenRes_height_FPS=768&checkSubmit=#systemrequirements

Son olarak bounty rünün yakından görüntüsü :

Düşük FPS

O kadar parlak ki rün görünmüyor bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krawford -- 27 Temmuz 2016; 19:33:40 >

• Flood için özür dilerim ama arkadaşlar hiç mi bilen yok çözümünü.
    Fps çok düşüyor oyundan hiçbir şey anlayamıyorum.
  • Senin sorununa çözümüm yok ama bu konuyu teknik yardım bölümüne(https://forum.donanimhaber.com/forumid_183/tt.htm) aç orada daha iyi yardım eden bulursun.
    Ayrıca Oyun içerisindeyken dota 2 ana menüde kalıyor ya o üst seçeneklerden ''learn(öğren)'' ı seç öyle oyuna gir. Bir 3-4 fps fark ettirir.Dota 2 ana menüsü kasıyor baya. Bir arkadaş söylemişti bende işe yaradı.
  • Teşekkür ederim.
    Baya uğraştım o parlaklık hala devam ediyor ama windowsu baya kıstım aeroyou falan game booster yükledim oyun dosylarını birleştirdim biraz düzelme oldu gibi.

Bu arada o menü olayını ben de fark ettim. Menüden menüye oyun hızı değişiyor mesela kahraman menüsünde oyun çok yavaşlıyor boş bir menüye gelince daha iyi oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.