Şimdi Ara

Düşük FPS Sorunu - Lütfen yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İ5 4460
    ASUS EXPENDETİON GTX 1050 Tİ
    10 GB 8+2 1333 MHZ DDR 3 RAM
    GIGABYTE H81 M K ANAKART
    120 SSD - WINDOWS 10 VE PUBG BURDA KURULU
    1 TB HDD WD

PUBG'DE Dikey senkronizasyon acıkmıs gibi 40 fps'i geçmiyor. dikey senkronizasyon kapatınca 45'te kalıyor. 1920x1080 monitörde denedim.
    1600 x 900 bi monitöre alınca 60 fps'i geçmiyor bu seferde.
    Darboğaz değerlerini kontrol ettim;
    işlemci yüzde; 40 - 50
    ekran kartı ; 80 - 100 arası

Rx 460 4 gb taktım aynı sorun ondada oldu. bir türlü çözemedim. nedeni nedir sizce?

• dikey senkronizasyon monitörün kaç ha destekliyorsa o seviyede kalır senin sıkıntın başkanlık şey ama win10 kullanıyorsan 7 ye don öyle denendeyim yazılımsal bur sıkıntı var gibi görünüyor son güncellemeler yüzünden bir çok kişi sıkıntı cekiyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wowplayer

dikey senkronizasyon monitörün kaç ha destekliyorsa o seviyede kalır senin sıkıntın başkanlık şey ama win10 kullanıyorsan 7 ye don öyle denendeyim yazılımsal bur sıkıntı var gibi görünüyor son güncellemeler yüzünden bir çok kişi sıkıntı cekiyor zaten

Cevap için teşekkür ederim ancak monitör 60 hz. ve 45 FPS geçmiyor asla kalıyor. Format yeni atıldı. Güncelleme yapmadım yani anlayacağın. Dikey senkronizasyonu kapattım yine aynısı. Nvidia ayarlarından da kapattım. Amd'nin kendi programında da sorun yoktu. işlemci kaynaklı bir durum olabilir diye düşünüyorum
  • güncellemeleri yaptıktan sonra tekrar denemeni tavsiye ederim win7 kurduysan son güncellemeler ile işletim sistemi ile alakalı kafada soru işareti olmaz diğer güncellemelerinde yap tekrar dene fps düşüşü eğer işlemcin darboğaz yapmıyorsa sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum birde bench testine sok oyun ile alakalı bir şey de olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyundaki problem (lütfen yardım)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.