Şimdi Ara

Düşük öncelik bug u

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    DotA2 de bir sorunum var..

6 oyunluğuna düşük önceliğe girdim.
    ancak oynadığım oyunlarda oyun sayısı azalmıyor. kimse de terketmiyor oyunu. bir kere 5 e düştü sonra terketmediğim halde tekrar 6 ya yükseldi .
    ne yapabilirim . oyundan soğudum

Düşük öncelik bug u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur23231 -- 28 Mayıs 2014; 18:54:46 >

• iyi olmuş
    eminim sen prosundur
  • yardım istemek için açtığım konuyu dağıtıp başka yorumlar yapmak sana düşmez !
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur23231

yardım istemek için açtığım konuyu dağıtıp başka yorumlar yapmak sana düşmez !

forum burası, görüşümü bildirebilirim, sanane ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 28 Mayıs 2014; 19:07:47 >
  • hepsini anlarımda insan arkadaşlarını niye gizler?
    13 tane arkadaşın var zaten, neyini gizliyorsun?
    ayrıca nintendo'nun mesajından sonra 1.mesajı editleyip "3 tane mid vardı oyundan çıktım, nooblar yüzünden." bölümünü niye kaldırdın?
  • o cevaptan sonra tabi gizlerim...

ayrıca orada sana sinirlenmemin nedeni o kadar yardıma ihtiyacım olduğu halde alakasız yorum yapmandı

Ayrıca oyunun ilk dakikalarında 3 kişi mid olurmu ... tabii terkederim o oyunu
  • Ego sahibi kekeler doluşmuş, alayını blockladığımı belirmek isterim.

Emin olmamakla beraber, oyunu terkettiğin maç sayısı arttıkca cezada katlanıyor. İnternetinden kaynaklanabilir vs vs, kimsenin sorgulamaya hakkı yok öncelikle. Yapacağın birşey yok oyundan çıkmamaya çalış.

1k maçım var 1-2 kere oyundan düştüm 2 maç ceza yemişliğim var sadece zor birşey değil, oyunu oynuyorsan pes etmemen gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ego sahibi olduğunu iddia edip blokladığı kekelere karşı her seferinde keko duruma düşen kişide gelmiş...
    tabi terkederim o oyunu diyorsan, tabi cezanı alırsın...
    gir paşa paşa 5-6 maç oyna kurtul... 5-6 maç kurtulmana yetmez ise şanşına küs, 3-4 maç daha at...
    forumu valve genel müdürlüğü zannedip bug bildirmenize gerek yok,forumdan kim ne yapabilir?
  • Kardeşim bir sorun belirttik belki bir çözümü var diye...
    o kadar cevapta sadece bir tane asıl cevap alabildim...

@kaan955 teşekkür ediyorum cevabın için
    yalnız bir sıkıntı var , şimdi oyunu terkettiğimden dolayı olduğunu düşünmüyorum o cezanın sebebini. çünkü terkettiğim zaman 4 oyun oynayınca bitmişti ceza , normal yüksek öncelik havuzundaydım. bir anda düşük önceliğe attı beni...
    şimdi hatırladım tam olarak ne olduğunu ...
    az önce bir maç oynadım 6 dan 5 e düştü tekrar...
    Lag dan dolayı kaynaklanabilen bir durum olabilirmi acaba ?

ayrıca o cümleyi ben espri anlamında söylemiştim.. bu kadar arıza çıkaracağınızı bilseydim hiç espri yapmaya çalışmazdım
  • adamı forumda gördüğüm anda blokladım, gelmiş bana yazdığı şeye bak çok önemli biri sanki
    her türlü kendini haklı çıkarmaya çalışan ego sahibi değil de biz egoistiz, yapma ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 28 Mayıs 2014; 22:20:54 >
  • adam 1 soru sormuş gelen cevaplara bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzora666666

adam 1 soru sormuş gelen cevaplara bak

• Reportlanmış olabilirsin,valve'in serverlarında sıkıntı vardır olağan şeyler.Bug falan yok ortada yani.

Şu rage quit atanlara da adam gibi bir 15-20 maç verselerde akılları başlarına gelse.Kendini bir şey zannedip aslında bir şey olmamak kötü...
  • Donanım haberin en can alıcı yeri burası. Burada başlık açarken 3 gün düşüneceksin. LOL kısmınıa girmedim ama sanırım orası da böyledir diye düşünüyorum.... Sebebi şu olabilir lol ü ve bu dotayı oynayanların yaş ortalaması kuçuk. Ve haliylen buradakilerinde bi kısmının yaşı küçük oluyor (işte şimdi ortalık karışacak gibi) ve cevaplar agresifleşiyor, ters ters cevaplar veriliyor. Yani mağdura çözüm bulmak değil de laklak yapmak ortalığı karıştırmak. (merak etme birazdan hepsi damlıyacak buraya ;) ) çok büyük Bi sorunun olmadığı sürece buraya bişey yazma ;) sadece oku. Yada ilgini çeken bişey olursa konu aç. Ergenlerle uğraşmak hakikaten çok zor...

(arkadaşım sende gir oyuna adam gibi bitir. Niye oyundan çıkıyon? Baktın sıkılıyon adamlar noob, çek adamı base dolaş orda biteseye kadar...)
    İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enıac -- 28 Mayıs 2014; 23:45:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rage quit atanlara kankam gibi davranıyım, 3000 mmr altını pro ilan edeyim, oldu, forumun abisi sanki laflara bak
    rq atanlardan hiç hazzetmem ne olursa olsun, napalım çok iyi yaptın kardeş mi diyelim ? bence şu an yapılan cezalar az bile. bırakın bu iyilik meleği davranışlarını, rq atmak en toxic davranışlardan biri. bir de gelmiş takımına laf atıyor, al klasik türk multiplayer oyuncusu, acaba kendi nasıl. haklısın kardeş, hep valve zaten, s4'le oynayacağına bunlarla oynuyosun mu diyelim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 28 Mayıs 2014; 23:55:03 >
  • İnternet gitti aldığımız oyundan abandon olmuştum o sıralar da hep iyi gidiyodu düşük önceliğe düşmemiştim belki benim maçları sana yazmıştır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırsam oyunu 15 dakika altında bitirince öyle bir olay oluyordu saymama gibi.eşli bot maçında öyleydi hatırladığıma göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opierco

sanırsam oyunu 15 dakika altında bitirince öyle bir olay oluyordu saymama gibi.eşli bot maçında öyleydi hatırladığıma göre

Aynen ben de öyle biliyorum. Low dakiler genelde midden gidip oyunu bitiriyorlar ama 15 dakikadan az olduğu için maç sayısı düşmüyor diye biliyorum.
  • Yeni güncellemeyle sorun çözüldü
    artık eskisi gibi oynayabiliyorum
  • Oyundan çıktıysan,afk kaldıysan,bilerek feedlediysen iyi olmuş.

Bunların dışında bir sorun oluyorsa steame ticket atman en faydalı yol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.