Şimdi Ara

Düşüncenize ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tarantula x6 (drone) + xiaomi yi(kamera) bulara karşılık takas teklifi sundular hobao marka 1/10 luk nitro bir araç ama araca dair bir bilgi bulamadım arazide kullanmak istiyorum mantıklı bir takas olurmu aracın 0 fiyatı nedir

Düşüncenize ihtiyacım var. Düşüncenize ihtiyacım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu aracı arazide kullanamazsınız on-road bir araç. bu konuda avantajınız oyuncaktan modele yukselmiş olursunuz. nitro araç epey zahmetli olabilir. tecrubeniz yoksa canınız sıkılır. rc model araçlar oyuncaklar gibi değildir. kısmen toplama parçalardan oluşur. aracın uzerindeki parçaların markaları önemlidir. buna göre fiyat çıkartılabilir ancak.
  • Kenji kullanıcısına yanıt
    tekrar yardım isticem sizde
    şimdi bir teklif daha geldi kafa kafaya takas için
    traxxas t maxx 3.3
    tamiya tnx 5.2r
    bir de elektirkli drift atabası dedi onun bilgisini alamadım

ben drone kullanma taraftarıyım ama bunları alsam satışta kar edebilr miyim piyasası var mı bunların rahat satılır mı acaba
    siz bilgili bir abiye benziyorsunuz
  • valla çok da bilgili bir abi sayılmam. açıkçası alım satım işleri ile ilgili hiç bir bilgim yok üzgünüm. benim de elimde bir takım oyuncaklar var onları satışa koydum ama bir haftadır ses seda yok. hobi işi biraz lüks oluyor bizim ülkede. benim tahminim illaki kar edersiniz ama kısa vadede olması biraz şans işi gibi geliyor bana. ben bir quad almayı düşünüyorum bir ay hesap kesim tarihini bekliyorum. ayrıca zaten kara araçlarına çok ilgim olmadığı için piyasası hakkında da bir fikir yürütemiyorum. bu konuda çok yardımcı olamayacağım üzgünüm.
  • Kenji kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne demek elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenji -- 4 Nisan 2016; 0:11:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.