Öncelikle Merhaba bütcemin çogu zaman sıkıntılı olmasından dolayı modding kasa yapamıyordum hız aşırtma hayalim ve yüksek grafik oyun oynama hayalim var gelelim olaya
Performans istedigimden dolayı mevcut sistemime Su Sogutma yapmak istiyorum...Benim sorunum şu su sogutmaların artıları ve eksileri neler forumda çogu yazıyı okudum ancak kararsız kaldım ve fan ile sogutma sesden dolayı artık bende bir bıkkınlık durumu haline geldi
Düşündügüm Su Sogutma
Alphacool NexXxoS Xtreme II 240mm rad. 2 adet Alphacool Cape Coolplex Pro 25 External Sıvı Haznesi Swiftech Apogee GTZ CPU Blok Alphacool GP2-07B VGA Blok Laing D5-Pump 12V D5-vario 1/2 Pompa Feser Mavi UV duyarlı Hortum 3/8" The Feser One Fluid - UV Kırmızı sıvı
Bendeki Şuanlık sistem
AMD Athlon x2 2.9 İşlemci ASUS M4A78L-M LE 6 GB DDR2 Hyperx Ram 2 TB Seagate HDD ATİ HD Radeon 4850 1 GB 256 Bit Lian Li Lancool PC-K60 Kasa
Bu Sistem Üzerine Geçici Olarak Su Sogutma Yapmak İstiyorum. Tavsiyeleriniz Önerileriniz Yorumlarınızı Bekliyorum
Hocam Onun yerine işlemci ile ekran kartına yatırım yaparsanız performansınız dahada artar
işlemci AMD phenım II serisinden alacagım onlar hepsi sipariş verildi ekran kartı olarakta ati HD 5870 alacagım digerleri iyi ancak su sogutma hayalim var :) vaz geçemiyorum.nedeni ise kasadan fazla ses gelmesi 5 fan oldugundan dolayı :)
Peki o zaman ben sıvı soğutma işine karışmayım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme