Yeni aldığım televizyonum için duvar askısı alacağım ama piyasada ucuzundan pahalısına birçok model ve marka var. kimisi 150 TL kimisi 50 TL televizyonum 107 ekran Philips PFL5405. Ayrıca 106 ekran olması gerekirken bu televizyon her yerde 107 yazıyor bu sorun teşkil eder mi? Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.
Achill markasının duvar askısı yeterlidir ve kendi başınıza kolayca tedarik edeceğiniz bu ürünü servisler bile sanırım 30-45TL gibi bir fiyattan veriyorlar... Arka bağlantı olarak 106 Ekran (42") için doğru askı aparatını edindikten sonra 107 olması fark etmez...
42PFL5405 yeni bir ürün gözününüzü karartıp alabildiğiniz için tebrik etmek gerek...
Sizden fotoğraflı İnceleme yazısı bekliyoruz....
Teşekkürler T-una bilgi için. Ben daha önce Philips'in monitörünü almıştım zamanında 2 LCD monitör fiyatına. Hiçbir sorun yaşamadım. Bu tabiki sorun yaşamayacağım anlamına gelmez ancak elektronik işi biraz da şans işi en iyi panelde bile sorunlar oluyor şansın yoksa. Umarım ben sorun yaşamam. Aklıma oldukça yattı sonuç olarak.
hayırlı olsun öncelikle,
ne tesadüftür ki ben de bugün doğubank ın altını üstüne getirdim, 25 TL den 180 TL ye kadar her türlü ürün bulmak mümkün...
HDMI kabloda da 20-150 TL arası değişik fiyat aralığında olmasına rağmen önemli olan görüntü ve sesi iletip iletmediğidir zira HDMI kablo ya iletir ya iletmez...
acaba askıda da bu böyle midir yani ta tutar ya tutmaz mı ? başka önemli dikkat edilmesi gereken bir olay yok mudur ?
bugün satıcı, eğimli askı almam gerektiğini, arka plandaki tak çıkart işlemlerinin çok daha rahat olacağını ve keza bazen arkada yer kalmayarak kabloların ucunu ezdiğini, oysa eğimli askının bunu önlediğini söyledi...
bu doğru mudur beni yemiş midir yani eğimlide de düz askıda da zaten kablolar eğilmez mi :)