Şimdi Ara

Duvar Bilgisayarı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
0
Favori
10.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim.
  • güzel olmuş kabloları nasıl hallettin merak ediyorum şimdi :) birde o resimdeki adam ilham aldığın resimdeki pci expressi seritlen uzatmış resmen aslında iyi bişey ekran kartına alacan koynuna vuracan kırbacı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nysarac -- 23 Ocak 2012; 20:44:39 >
  • Tebrik Ederim Yorumları Baştan Sona Okudum İlk Başta İnsanlarda garipsediklerinden dolayı biraz manasız yorumlar gelmiş fakat,işin özü yaratıclık ve elindekinle yetinmeme ki bizde buna modding diyoruz.Fikir güzel bence işikla aydınlatmayı denemeniz gerek.
  • nysarac,

Teşekkür ederim Necip :) Bahsettiğin parça yurt dışında 19$ civarı bir fiyata satılıyor.

cthax,

İlgi ve yorumunuz için çok teşekkür ederim. Desteklerinizle buralara geldik. Ve daha gidecek çok yolumuzun olduğunu görüyorum... Yolu aydınlattığınız için tekrar teşekkürler.
  • her iki çalışmayıda beğendim, bravo!....
    duvardakinde sadece kablolar gözüme çarptı onlar gizlenebilir...balkon tabikide overclockcular için mükemmel fikir fakat diğer arkadaşlerin belirttiği gibi nem, toz vs. olayını gözden geçirmekte fayda var...
  • düşünce güzel görsel olarak birşeyler de katılırsa daha güzel olacak.
  • Valla ne desek boş yakında kasayı camdan sarkıtanda çıkar Bu arada güzel çalışma olmuş.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.
  • Çok kaliteli birşey olmuş.Tabi kuşlara dikkat :)
  • on numara olmuş elinize sağlık
  • Düşük seviyeli O.C. için çok güzel bir proje. Tebrikler, çok güzel bir proje
  • Direk aklıma deprem olursa ? diye bi soru geldi
  • Teşekkür ederim arkadaşlar :)
  • eminim ki biraz daha süslenmesi qerektiqini yapan arkadaş da herkes den iyi biliyor.Neden yapılan birşeye - yönleri ile bakarlar anlamam fikrini söyle sus.Dalqa amaçlı söylemen qerekmez yok söylerim dersen sana anteni hediye ederim :) Çekemeyen Anten Taksın.

Duvar Bilgisayarı
  • byroqqo,

Budur arkadaşım! Çok teşekkür ederim.
  • split klima gördükte split pc ilk defa görüyorum :) oldu olası eski tip stardart mutfak aspiratörü içine monteleseydin parçaları soğutmanın kralını yapardı :)
  • aşağıdaki fotodaki gibi çıkma bişey bulup içine koysan harika olur klima görünümlü pc
     Duvar Bilgisayarı
  • cok iyi birader yapacagım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

Orijinalden alıntı: volkov_19

şakamı bu ?

nedir bu?

ne işe yarıyor ?

uygulayan liselimi?

bu mesajda ki amacı anlayamadım.adamın canı istemiş yapmış.nedir yani.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.