Şimdi Ara

Duvar Dekoru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türkiye'ye yeni gelen bir ürün var. Çok yaygın değil ama denemeyi düşünüyorum. Bu bir printer ve evinizde duvara istediğiniz her türlü resmi istediğiniz büyüklükte çizebiliyor. Görsel olarak resimlerde çok güzel duruyor fakat gerçekte de aynı şekilde mi bilmiyorum.

Aranızda deneyen var mıdır? Duvar printer olarak geçiyor. Türkiye'de rastladığım tek tedarikçi bunlar gözüküyor. Belki yurtdışından arkadaşların bilgisi olabilir.

http://www.dekoduvar.com sitesinde ürünün videoları var. Ekli resimlerdekiler çok gerçekçi gözüküyor.

Teşekkürler.
     Duvar Dekoru Duvar Dekoru Duvar Dekoru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medusaman -- 23 Ocak 2014; 12:17:49 >

• Fiyatlar hakkinda bilginiz varmi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat sordunuz mu peki
  • Fiyatları değişkenlik gösteriyormuş. Yani yapacağınız miktar arttıkça metrekare fiyatı azalıyor. Dolayısıyla form bırakırsanız geri dönüş yapıyorlar belirttiğiniz fiyat için.

Ben 3 m2 yer için kurulum ve uygulama dahil 650 TL fiyat aldım.
  • Cok guzelmıs ya bayıldım. Gercekten bende merak ettım bu urunu. (Benım gıbı duvarlar bos kalmasın dıye dusunen bırı ıcın mukemmel) Tedarıkcı hakkında bıraz fıkır verebılırmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinemcivezli

Cok guzelmıs ya bayıldım. Gercekten bende merak ettım bu urunu. (Benım gıbı duvarlar bos kalmasın dıye dusunen bırı ıcın mukemmel) Tedarıkcı hakkında bıraz fıkır verebılırmısınız

Firma rezervasyon ile çalışıyor. Nasıl bir tasarım yaptıracağınıza karar veremediyseniz çizim yaptıracağınız alanın fotoğrafını gönderiyorsunuz, veri tabanlarındaki uygun resim önerilerinde bulunuyorlar. konuştuğum kişiler işi bilen birilerine benziyordu. Duvarları garip fotolarla doldurmak yerine güzel tasarımlar çizdirerek eve çok farklı hava katabiliyorsunuz. Üstelik duvar kağıdı gibi demode değil. Biraz araştırdım ve yurt dışında dahi henüz çok bilinmeyen bir ürün. Eminim kısa zamanda iç dekorasyonun vazgeçilmezi olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kapı, Pencere Ve Dolap Boyama
    5 yıl önce açıldı
    Pürüzsüz Duvar İçin
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.