Şimdi Ara

Duvara dolap monte için hangi matkap ucu ve vida kullanmam gerekir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Matkap boyutları ve vida dübel seçimi konusunda acemiyim. Duvara banyo dolabı takacağım. Acaba hangi vida işimi görür? Elimde 6mm matkap ucu var, işe yarar mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 6mm ile deliği aç. dübel yerine o deliğe sığacak şekilde tahta parçasını çekiç ile deliğe çak. Mobilyadan pulun içinden geçmiş vida ile o tahtaya vidala. Bundan sağlamı olmaz.

• .Müdür. kullanıcısına yanıt
    Uzunluk olarak hangi uzunlukta vida kullanmam gerekir?

• Duvarı delerken darbeli matkapla sds uç çok rahat olur.

Önce atacağın vidayı bil, ona hangi dübel uyar doğru seç. Vidanın taşıyacağı ağırlık önemli.

O vidaya uyan dübel için duvar deleceksin dolayısıyla önce duvarı tam yatay şekilde bir tık incesiyle del, sonra dübeli sokmaya çalış gitmiyorsa

olması gereken ile deliği aç. Bu taktikle deliği çok gevşek bırakmamış olursun.

Ben böyle hafiften dar uçla açıyorum, dübeli sokup biraz vida çeviriyorum ve çekiçle biraz vuruyorum gidecek gibiyse tık tık vurup dübeli

güzel, gergin şekilde oturtuyorum. Delmeye kalın uçla başlarsan nahoş bir boşluk olabiliyor.

Dolabı L Gönye kullanarak mı sabitleyeceksin? Öyle ufak montaj elemanları da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 12 Mart 2025; 2:23:15 >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Sabitleme parçası var. Onlarla duvara sabitleyecektim. O zaman vidaların ne kadar ağırlık taşıdıklarına bakıp öyle satın alayım. Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.