bilmiyorum daha önce bu tür bir şey yapan var mıdır ben duymadım. bilgisayarın arkasındaki duvara bi delik açtım. bütün kabloları içinden geçirip kasayı arkadaki odaya koydum. fanları da sonuna kadar açtım istediği kadar gürültü yapsın orada. şimdi de monitörden gelen ince bir cızırtı var. onu da lcdye terfi ederek aşmayı düşünüyorum. fotoğraf makinem olsa resmini de çekip koyacaktım ama neye benzediğini aşağı yukarı gözünüzde canlandırabilirsiniz zaten.
ehehe düşünmedim değil:)
Cesaretini alkışlıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: arjuna-one
bilmiyorum daha önce bu tür bir şey yapan var mıdır ben duymadım. bilgisayarın arkasındaki duvara bi delik açtım. bütün kabloları içinden geçirip kasayı arkadaki odaya koydum. fanları da sonuna kadar açtım istediği kadar gürültü yapsın orada. şimdi de monitörden gelen ince bir cızırtı var. onu da lcdye terfi ederek aşmayı düşünüyorum. fotoğraf makinem olsa resmini de çekip koyacaktım ama neye benzediğini aşağı yukarı gözünüzde canlandırabilirsiniz zaten.
Ohoooo.. Bununla ilgili ben 6 farklı resim gördüğüme yemin edebilirim... , Eline sağlık ama, uğraşı sonuçta... (reset çekmek için napıcan peki???)
düğmelerin kablolarını yakına almalı ki yapmıştır bence zaten.. benim odanın yan tarafı da balkon.. kapalı olaydı ben de balkona çıkarmayı düşünüyordum.. hem ısı sorunu da önemli ölçüde azalırdı..
peki nasıl cd felan takıyosun, o kadar oda felan dolaşmak zor olmuyomu?
valla operasyondan beri daha cd değiştirme ihtiyacım olmadı. parayla yazılım aldığım yok netten indiriyorum. cd değiştirmem gerekirse de alt tarafı iki tane kapı açıp bir düğmeye basıcam. benim için fan sesiyle bilgisayar kullanmaktan çok daha kolay.
PHILIPSIN CONTACT CLENEAR SPREYİ İLE BU İŞİ ÇÖZEBİLİRDİN AMA NEYSE BUDA İYİ BİR FİKİR YAZIK OLMUŞ DUVARA.SEN BİŞEYLER SIKIŞTIR DUVAR SOGUK YEME ORALARDA MAAZALLAH VİRÜS KAPARSIN DİMİ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme